Oden öldü yaArkadaşlar efsane bir arc istiyorsanız ölüm olacak. Ölüm üzüntüyü getirir üzüntü unutmanızı engeller. Öyle değersiz isimler de değil misal Marco ölse şimdi kimler üzülür kimler Wano'yu unutabilir?
Şamata değil gerçekler canısı. Bugüne kadar rakipleri tarafından hep hor görüldü. Bir kere de kendisi hor gördü ve bizde bunu haklı bulduk.Herkes mi? Luffy fanları bile mi? Yok artık. 1000 bölümdür gördükleri her zaman en önde tutulan başkarakteri tanımadan mı fanı olmuşlar?
Ne şamata kaçırmışım be. Allah'ını seven link atsın.
Sevilen dedim. Oden'in seveni olduğu kadar sevmeyeni ve gereksiz göreni de çok var.Oden öldü ya
Seveni çok daha fazla sanki. Çok görkemli bir ölümle uğurlanıyor. Tabi kendiyle beraber seriyi de öldürdü sağolsunSevilen dedim. Oden'in seveni olduğu kadar sevmeyeni ve gereksiz göreni de çok var.
Olmasa seri hikaye akışında bir şey kaybeder mi?Seveni çok daha fazla sanki. Çok görkemli bir ölümle uğurlanıyor. Tabi kendiyle beraber seriyi de öldürdü sağolsun
Kimin gerçekleri? Luffy'ninki olmadığı kesin. Luffy'nin rakibinden güçlü olması mesele değil. Ama bu adam Dressrosa'da o yaz meyvesi yemiş adamı döverken bile böyle bir tavır takınmış biri değil.Şamata değil gerçekler canısı. Bugüne kadar rakipleri tarafından hep hor görüldü. Bir kere de kendisi hor gördü ve bizde bunu haklı bulduk.
Yani emin olamadım. Direkt dümdüz öldürülmüş olsa yeterliydi aslında. O kadar denizleri aşıp yolculuklara gerek yoktu Oden için. Zaten cahil doğdu, cahil büyüdü ve cahil öldü.Olmasa seri hikaye akışında bir şey kaybeder mi?