Kaido'nun değişimi bana şunu hatırlattı:
Bir de Franky'nin değişimleri filan. xd
Bir de Franky'nin değişimleri filan. xd
Ben Big Mom'ı etkileyici bulmuyorum pek. Ama menapoz teyzeden insanların ciddi kısmımın sevdiği bir villain yaratmak da başarıdırÇoğu üyenin dediğine katılıyorum. Big Mom daha etkileyici gözükmüş. Şu kadında ne malzemeler var hikaye olarak. Potansiyeli boşa gidiyor.
Oraya buraya yuvarlanarak ulaşımını sağladığı için etkileyici gelmiyor ama geçmişi olsun, kendi adalarında oluşturduğu ortam olsun korkutucu karakter. Adasının rengarenk olması ve tatlılardan oluşması ile kendisnin ve tayfasının kişiliği arasındaki tezat çok hoşuma gidiyor. Sadece her zaman ki gibi One Piece'te anlatılan ve yansıtılan korkutuculuk ile bizim tayfanın başına gelenler bir olmuyor.Ben Big Mom'ı etkileyici bulmuyorum pek. Ama menapoz teyzeden insanların ciddi kısmımın sevdiği bir villain yaratmak da başarıdır
Big Mom işi Elbaf'a da sarkar. Kapanmamış bir hesap var devlerle.
Nasıl ankette sadece %27 kötü çıkar anlamıyorum. Ortamda herkes One Piece'i gömüyor ama anketlerde hep Oda çıkıyor . Yorumlara baksan Oden'den herkes nefret ediyor. Ama ankette severim diyen oranı %75.14 sayfa Orochi ve Kanjuro'ya gitmiş. Bölüme iyi mı diyecektim bir de ? Bastım kötüye!
Sırf şu sahne için iyiye attım oyuNasıl ankette sadece %27 kötü çıkar anlamıyorum. Ortamda herkes One Piece'i gömüyor ama anketlerde hep Oda çıkıyor . Yorumlara baksan Oden'den herkes nefret ediyor. Ama ankette severim diyen oranı %75.
Bu iş iyice 2000'lerin başında yapılan ula sen vermen ben vermem kim verir AKP'ye muhabbetine döndü.
Yalnız ilk okuduğumda dikkatimi çekmedi de Luffy burada bir farklı çizilmiş. Sadist gibi psikopat gibi bir yüz ifadesi takınmış.Sırf şu sahne için iyiye attım oyu
Nasil benzer? Anlam tamamen değişti.Luffy'yi gömenlerde övenlerde yanılmadı.Spoiler metnindeki ile aynı olmasa bile Luffy bu bölüm benzer bir şey söyledi.