Oden gelir Enmayı Zorodan geri alır. Bak bu kılıç da Kaido’yu kesebiliyor diyip dandik bir kılıç verir. Enayi Zoro boşuna Shusui’yi kaptırmış olur.
Hocam oden kendi kılıcını alırsa zoroya Shusuiyi hediye eder.Oden gelir Enmayı Zorodan geri alır. Bak bu kılıç da Kaido’yu kesebiliyor diyip dandik bir kılıç verir. Enayi Zoro boşuna Shusui’yi kaptırmış olur.
Oden'de iki tane kılıç var fark ettiysen.Oden gelir Enmayı Zorodan geri alır. Bak bu kılıç da Kaido’yu kesebiliyor diyip dandik bir kılıç verir. Enayi Zoro boşuna Shusui’yi kaptırmış olur.
Şaka gibi soru valla.Kılıçları kime bırakacak ve neden bırakacak?
Hayır o değil kos koca Queen i Marcoya tutturup da peluş a vurdurma fikri nereden çıktı acaba ? Bunu kendi başına mı düşündü acaba ?Marco ile dövüşen King yok ortalıkta sırf Marco Queen'i tutsun da Chopper vurabilsin diye.
Çöpün de çöpü bölüm.
Aramızda bazı hayınların duası tuttuğu için çatı göremiyoruz.4 bölümdür çatı göstermedi. Artık göstersin yetti gayrı.
E tamam elindeki kılıçlardan bir tanesini takaslayacak dedim ben deOden'de iki tane kılıç var fark ettiysen.
odenin hapiste olduğu bir panelde kılıçları çocuklarına vermesi için tokiye veriyordu, hangi sayı olduğunu hatırlamıyorum. yani 4 kılıç yok bence.Kılıçları kime bırakacak ve neden bırakacak?