Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oden de ne enma ne ameno habakiri varmış ayrıca. Bunu google çevirinin yardımıyla çevirdiğim icin orjinal spoiler çevirisini bekleyebilirsiniz yinede atayım.

Bölüm 1.007 ismi : "Tanuki-san".

Kapakta Ceasar küçük penguenlere gaz balonları veriyor.

Bölüm "Canlı Kat" da başlar. Tüm Oniwabanshu ve Mimawarigumi üyelerinin Hyougorou'ya yenildiğini görüyoruz. Apoo, Hyougorou'nun "Koorioni" ye nasıl dayanabildiğini ve tüm bunları yapmak için virüsün kendisine getirdiği gücü kullandığını görünce şok oldu. X Drake, Wanokununin tüm dünyada neden korkulduğunu artık anladığını söyledi.

Hyougorou ve Oomasa Oni'ye dönüşmek üzereler, bu yüzden Yatappe ve diğer yakuzalar kafalarını kesmeye hazır. Ancak ağlamaya ve tereddüt etmeye devam ediyor, bir mucize bekliyorlar.

Kaidou'nun astları yardım için Quenn e yalvarıyor. Quenn sinirleniyor ve yukarıdan aşağıya atlıyor .Quenn hazcıların sadece gülebilen işe yaramaz kişiler olduğunu ve artık smile meyvesi olmadığı için Meyve bekleyenkerin de artık işe yaramaz olduğunu söylüyor. "Koorioni", Queen'in onları geliştirmek için özel olarak yaptığı şaheserdir. En azından, güçlü olduktan sonra Canavar Korsanları için daha faydalı olabilirler, çünkü askerler harcanabilir ve her zaman yerleri doldurabilecek kişilerdir.

Queen daha sonra samuraylarla da alay eder ve onlara Chopper'ı korumak için zaman harcadıklarını söyler. Quenn , Chopper'ın da bir korsan olduğunu ve "korsanların her zaman birbirlerine ihanet edeceği için antikorla kaçacağını söylüyor.

Yatappe (Hyougorou'nun arkasında duran yakuza) kılıcını savurur , ancak Chopper atlar ve kılıcı tam zamanında engeller. Daha sonra antikoru Hyougorou'ya verir.

Sonra Miyagi ve Tristan (Chopper'a yardım eden Mink'ler) bir top çıkarır ve odanın ortasında ateşler. Bu top patlar ve Chopper'ın yüzü şeklinde kocaman bir mantar bulutu haline gelir. (Bu top aslında panzehirdir.

Chopper, Quenn e normal bir panzehir yapıp onu normal şekilde dağıtmaya çalışırsa yeterince hızlı olamayacağını söyler. Bu yüzden antikoru, özellikle Queen'in “Koorioni” sine karşı koymak için yeni bir virüs türü yaratmak için kullanmış Bu gazı soluyan herkes artık tedavi edilmiş durumda olacak.

Queen sinirlenir ve Değersiz bir korsan ekibindeki doktorunun bu tür bir tekniğe nasıl sahip olabileceğini sorar. Chopper ise Queen e Hasır Şapka tayfasının tüm üyelerinin kendilerini eğitmek için dünyanın farklı köşelerine seyahat ettiklerini söylüyor.
Devamında
Chopper: "Virüs asla silah olarak kullanılmamalıdır!
Sonunda kullanıcı onu kontrol edemeyecek !! "

Queen, nasıl olur da bu tanuki'nin (rakun) kendisine ders vermeye cüret ettiğini söyler ve Chopper'a ateş eder. ancak Hazcılar Chopper i korumak için mermileri engeller. Kaidou'nun odadaki astları, Kaidou'nun Tayfasını bırakacaklarını ve bunun yerine Chopper'ı korumak için savaşacaklarını açıklar.
(Yani epey bir müttefik edindik.)

Marco, Chopper'a iltifat eder, sonra uçarak Queen in boynunu tutar ve Chopper'a ne yapması gerektiğini söyler. Chopper bir Gümbürtü topu yer ve Canavar Formuna dönüşür. Sonra Chopper, Queen e o kadar güçlü bir tokat atar ki, Queenin ağzından kan gelir.

Chopper: "Ve bir şey daha söyler ...
BEN TANUKI DEĞİLİM !!! "

Chopper'ın tokatını gördüklerinde, Marco, X Drake, yakuza, Hyougorou ve Kaidou'nun adamları "Çok üzgünüzyyyy !!!" diye düşünürken tuhaf suratlar yapıyorlar. Haha.

Yamato'nun yanına geçiyoruz. Momonosuke, herkesin kendisini abarttığını ancak aslında zayıf ve işe yaramaz biri olduğunu söyleyerek kendine kızıyor. Shinobu ise yeterince takdire şayan olduğunu söylüyor, Momonosuke hiç de öyle olmadığını söyleyerek bağırıyor. Sonra yanlışlıkla Momonosuke ejderhaya dönüşüyor ve Yamatonun gömleğinden çıkıyor.

Yamato: "Ne !?
Yılanbalığımı!??"

CP0 odasına geçiyoruz

CP0 lideri: "Denizcilerin Kaidou'yu geçmişte yakaladıklarını hatırlıyorum.

Vegapunk, "soy faktörü" nün örneklerini çıkardı ve bunları insan yapımı bir Akuma no Mi yaratmak için kullandı.
Dünya Hükümeti Vegapunk'tan bunu onlara vermesini istedi,
ancak Vegapunk bunun "başarısız bir deney" olduğu konusunda ısrar etti ve onu Punk Hazard'da sakladı. "
( Burda momonisukenin yediği meyveden bahsediyorlar )
CP0 üyesi: "Neden bunu birdenbire gündeme getiriyorsun?"

CP0 lideri: "Punk Hazard zaten patlamıştı ve umarım Akuma no Mi de onunla birlikte yok edilmişti.
Ancak G5 raporuna göre patlamadan sonra tesislerden biri hala çalışmaya devam ediyordu.
Yani meyvenin sağlam kalma şansı vardı
En azından meyvenin "başarısız bir deney" olmasına sevindim. "

Kızıl kınların odasına geçiyoruz. Hepsi uyanmış ve yaralarını kimin tedavi ettiğini merak ediyorlar.

Kawamatsu: "Gördüğümü sandım ... ama bu bir rüya olmalı.
Mümkün olamaz !! "

Kinemon: "Dövüş hala devam ediyor!
Bu odadan çıkıp diğerlerine yardım edelim !! "

Aniden kapıda bir gölge belirir.

Gizemli kişi: "Görünüşe göre hepiniz oldukça kötü bir durumdasınız !!"

Gizemli kişi ortaya çıkar ... O Kouzuki Odendir. !!! O genç ve ölümünden önceki Oden gibi görünüyor. Enma ve Ame no Habakiri olmayan 2 katana kullanıyor.

Oden: "Hepinizi özledim !!
Görünüşe göre oldukça yaşlanmışsınız !!!
Hahahahaha !! "

Kızıl Kınlar: "Ne !!?
O ... Oden-sama !!! "
 
Son düzenleme:
Marco tutuyormus yoksa queen chopperi yer fakat chooperin canavar hali gercekten guclu 2 yil once kizarunun yegeni luffynin saldirilarini cok rahat karsilarken chopperin canavar formundam darbe almamaya calisiyordu.
Normalde zaten yer,olması gereken de o.Antik zoan dayanıklılığı, savunması deniyordu mangada bile.Şu Chopper'ın atağı maksimum ne kadar güçlü olabilir kg çıkmayacak yani.


Ben de diyorum neden tek geziyor .d
Reis hakkını yemişim.Kaido çok yakalanmış diyordum.Bu tayfayla yine az yakalanmışsın .d
 
Adamın meyvesi dayanıklılık esaslı bir meyve , üstüne birde her yeri mekanik. Bm burnuna konmuş sinek muamelesi yaptı bilinci yokken hadi o yonko dedik , marco penceyisle boynundan tutup şamar olanı yaptı hadi o wb nin sap kolu marco dedik , allahın tanukisine ne diyelim bilemiyorum :))) sanjiden daha çok ezilen bi bm birde bu queen var. Odanın kadınlarla problemi var , sanji kadın hastası eziliyor, bm kadın eziliyor , queen in ismi kadın lakabı eziliyor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık