Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya ne diyeceğimi bilemedim. Haklısın. :sapkali:

Gelen gerçek odense bir zahmet enma'yı alır bence. Diğerini de hitetsu getirir adaya.
Kınlar bile özel kılıç olmadan kaido kesebiliyorsa Oden’in ihtiyacı yoktur. Oden vurduğunda azcık daha hasar verebilsin diye 1 kişi eksik dövüşmelerine gerek yok.
 
Bir de iyi tarafından bakalım; belki kınların hepsi ölmüştür de ruhları Odenin ruhuna rastlamıştır. Bu daha iç açıcı olur Odenin geri gelmesinden :/
 
Oden fanları kendini hazırlasın çift enmalı oden görebilirsiniz.

Bunun yanında oden ne kadar güçlü olsada karşısındaki kaido güç olarak savaştıkları zamanki gibi değil. Umarım gardını indirmez tek yiyecek yoksa , bunun yanında marco yu görünce çok şaşırır oden. Büyümüş te adam olmuş misali.
Shansk le karşılaşmazlar gibi duruyor bana kalırsa bu sefer savaşın sonunda kazanınca ya oden wanoya sahip çıkacak. Gerçek bir Shogun olacak yada tamamiyle ölecek.

Birde eğer toki geçmişteki Odeni getirdiyse. Gelecekte oden ile olan bağlantıların hepsinin yok olması gerek.
Ancak yok olmadığına göre (kızıl kinlarka konuşmasından ve kılıcından anlıyoruz )
Toki nin meyvesi aslında her zaman atlaması yaşadığında zamanda kırılma oluyor ve bu başka bir boyut oluşturuyor.
Yani aslında getirdiği Odenin öldüğü zamanki boyutunda bulunan Oden değil. Baska bir Boyuttaki Oden muhtemelen. O boyutta işler cok değişik olmuş olabilir. Örneğin varsayımsal olarak konuşayım. hiç denize açılmamış bir Oden bile olabilir karşımızdaki. Yani tamamen farklı şeyler yaşamış bir oden olabilir.
Avengers izleyenler az çok anlamıştır durumu.
Ame no Habakiri'nin de özel bir gücü olabilir bence. Oden tarafından Enma ile bir tutuluyorsa o kılıcın da çok ayrı bir yeteneği vardır diye düşünüyorum.
 
Karasakal korsanlarının adaya gelmiş olma ihtimali var mi çünkü hemen hemen efsane birsuru şeytan meyvesi var ve tayfasından biriside şekil degistirebiliyordu ve meyvesi nasıl çalışıyor bilmiyoruz ama yaş itibariyle oden ve gol d roger le karşılaşmış olma ihtimalleri de var yani rogera kaybetmiş bir kordan tayfasının üyesiydi kaybetti impeldown a atıldı vs gibi bilmiyorum oden ı görmeleri ya geçmişten bir silüet tokinin meyvesi ile çünkü çok güçlü bir meyve ve yol taşlarının bulunmasında önemli rol oynadığını düşünüyorum geleceğe gidebiliyor ve geçmişten anıları gösterebiliyor gibi bir gücü olabilir yada karasakal korsanlarındaki kadın öbür türlü odanın gurlu kaybeden klişesine girip son anlarında özlediklerini göstermesi vs yapacağını dusunmuyorum
 
Ame no Habakiri'nin de özel bir gücü olabilir bence. Oden tarafından Enma ile bir tutuluyorsa o kılıcın da çok ayrı bir yeteneği vardır diye düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Animede bazı sahnelerden yola çıkarsak enma daha çok yıkıcı güce sahip. Ame no habakiri ise kitetsu gibi kesme uzerine bir kılıç gibi duruyor.
 
Kaido'nun tayfası hakikaten koca bir şaka başka bir şey değil.Chopper rahatlıkla hasar veriyorsa buna.Sanji kötü şeyler yapar Queen'e.
 
Eger bir yamuk yoksa olayda ve gelen gercekten odinse oda’yi bir anime kurgusu yapmakta cok basarili bulmazdim ama bu ayri sacmalama duzeyi olur sen zaten karakter oldurmemeye neredeyse yemin etmis birisin oluyu niye diriltiyorsun kimse olmuyor ki bu oldurmeme olayi linlin ve kaido’da iyice patlayacak napican kelepce takip gezdirsen ayri bir sacmalik oldursen tarzina uymuyor one piece okumasi zevkli ama bittigi zaman ilk 10’uma almayacagim bir manga olarak hizla ilerliyor bu yolda
İnsan bir noktalama işareti koyar. Senin Türkçe öğretmeninin adını ver bakayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık