Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal ihtimalini kafanızdan silin. Filo Amirali görünce ayağı götlerine vura vura kaçan bir adamda 2 İmparatorun olduğu adaya gelecek göt yok. Ancak savaş sonlanmak üzereyken uğrar o şekilsiz
Teach iyi kötü ama bu ödlek olduğu gerçeğini değiştirmez.Şuan iki ihtimal var ya savaş sonu adaya gelecek ya da Tüm Kek Adası'na gidip Poneglyph'i alacak.
 
Oden ve hyogoro-nun kaido-ya karşı savaş başlatmayıp üstüne oden-in dans etmesi saçmalığından sonra seriden soğumuştum geçen bölüm hyogoro zamanında savaşsaydık ne olurdu demiş bunu okuyunca içimden saçma sapan bir şeyler geliyor yandık dedim olanlara bak ben 9 kına yardım eden kişi ile onları o odaya ışınlayan law-un bir bağlantısı çıkar diye beklerken çok garip bir olay olmuş gerçek ne çıkacak merak ediyorum en yakın zamanda öğrenmek dileğiyle
 
Oda şu anda keyifli midir acaba ? Bence editör ün işi gene o editör çok dengesiz ... Her şey onun başının altından çıkıyor.
Oden ortaya çıktı.

5 Nova çatıda, iki tanesi birbiri ile kapışıyor. Marco yanına rakun chopperı almış yc1-2 tokatlıyor. Nami, Robin, Usopp, Jinbei, Robin Tobbi roppo ile uğraşıyor. Yamato, Momo'yu koruyor shinobu ile birlikte. Sahi sizin sanji ne yapıyordu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık