Kid'i saymadım. Bir işe yaramıyor zaten.
Kid'i saymadım. Bir işe yaramıyor zaten.
Başlığa o kadar hızlı yorum giriliyor ki başlık kendi içinde tekrar etmeye başlamış.Olayı çözdüm sanırım
Etek boyu diyoruz ve bahsedilen kişi erkek.Birisi Oden'in etek boyundan Oden değil demiş reddit'te. Oden'in genelde diz kapağı üzerinde duruyordu elbisesi, burada ise epey uzun.
Ulan Oda, etek boyundan tahmin yaptırıyorsun bize.
Seri bittiğinde umarım sorular da biter. Bu ne lo? 1007. bölüm bu hooop.
Aslında meyvesi birazdaha güçlü olsa çok kullanışlı olabilir mesela örnek veriyorum yerin belli yerlerine metal koysa ve o metallerin itiş gücü (mıknatıs yani) ile havada dursa bu onu belli bir ölçüde hızlanırırdı ve havada tuttuğu kılıçlara filan haki ekleme gibi bir özelliği olsaydı benzersiz biri olurdu.
Boşuna uğraşma bir cacık olmaz. Luffy gibi bir rakip için yeterli olsa bile Kaido karşısında çok ezik kalıyor.Aslında meyvesi birazdaha güçlü olsa çok kullanışlı olabilir mesela örnek veriyorum yerin belli yerlerine metal koysa ve o metallerin itiş gücü (mıknatıs yani) ile havada dursa bu onu belli bir ölçüde hızlanırırdı ve havada tuttuğu kılıçlara filan haki ekleme gibi bir özelliği olsaydı benzersiz biri olurdu.
Franky'nin, üzerinde patinaj çektiği Bigmom'ı mı?Kid Big mom'u devirdikden sonra ne deyeceksiniz bakalım.