Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı forumlarda bir kafa karışıklığı görünce gereksiz olsa da bu mesajı yazmak istedim.

Koreli'nin bu yorumuyla beraber 2 ihtimal var.

1.si: Korelinin bu yorumuna dayanarak bölüm 1004'te silüet olarak gözüken kişi ile bu bölümün sonunda 9 kınların yanında gözükecek olan kişi aynı değil.

2.si: Oda kafasında karar veremediği için bu karakteri değiştirmiş olabilir.

Aynı zamanda Redon'un dediklerine bakarsak, korelinin bu bölümde farklı bir kişiden bahsettiğine değiniyor.

Büyük ihtimalle 1004.bölümde, silüet olarak gözüken kişi, ekran dışı(off-screen) bir panelde gidiyor(veya saklanıyor) ve bir başkası geliyor.

Aynı zamanda spoilera bakarsak, Koreli'nin silüet olan kişiye bir atıf yapmadığı, yeni bir karakterin geldiğine işaret ediyor.


Eğer silüet olsaydı bu kişi, Koreli bunu spoilerda belirtirdi. Tanışmak derkende, 9 kın doğrulurken(ayağa kalkarken) gelen bir karakterden bahsediliyor burda. Silüet ise onlar baygın haldeyken yardım ediyordu.
Şu mesajımı bir gözden geçirin derim :/
 
Devon olsa bile sınırlı kişi değişimi vardı özelliği içerisinde. Oden'i nasıl bilecek de karar verecek. Devon olması için Wanolu birisinin bu olayları anlatması gerekir. O zaman nasıl giriş çıkış bu kadar zor denildi.
Olay çok kötü ve çok karışık bir halde. İçimden sadece trollük geliyor ciddi bir şey paylaşasım yok bu spoiler uğruna.
Sevindiğim tek şey Chopper hala. Bu çocuk daha kaç yaşında potansiyeli aşırı yüksek. Brook geçen arc gücü verildi bu arcta da Franky ve Chopper önde.(Luffy ve Zoro kıstas dışı tabii)
 
Devon değildir bence. Oden olan kişi bir başkası ise, Kınlar ve Oden arasındaki muhabbeti bilen biri olmalı. Ihtimallerden en güçlüsü o kişinin gerçekten de Oden olması.

Wano ile bir bağlantısı olursa Devon'un 9 Kın muhabbetini güzel bağlayabilir. Oden çıkmasını ben istemem şahsen. Güzel mantığa oturtursa da eyvallah bir sıkıntı çıkmış öncesinde zaten yaşadığının sinyallerini vermişti Akainu ve Sengoku konuşmasında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık