Ayrıca güçlü olurdu demiyorum ama aralarında çokta fark olmazdı, çocukluklarındaki gibi 100 düellonun 51 ini biri 49 unu biri kazanırdı gibi belki sabo önde olurdu
Aynı savaşta Vista, Jozu, Marco vs haki kullanırken ve bu haki amirallere bile az da olsa etki ederken neredeydi hakisi? Ace zamanında haki tam işlenmedi o zaman bu gücü es geçelim mi diyelim yani serideki şu an en önemli iki güç unsurundan biri olan haki için? O zaman karşılaştırmaya en baştan girmeyeceğiz cane. Yaşadıklarına bakınca Sabo ağır basıyor, eğitimde Sabo ağır basıyor, gördüklerimizde Sabo ağır basıyor yetmiyor üstelik de Ace için tek artı diyebileceğimiz meyveyi de Sabo üstüne yiyor. Şu anki Sabo Ace ile muhatap olsa Ace kendini şanslı kabul etsin.Bak dediklerine katılıyorum ama bence atladığın nokta ace in gözüktüğü zamanlarda daha haki olayı oturmamıştı, bb ace ilk kez yumruk yedin falan diyordu. Sabo gösterildiğinde haki olayı seriye tam yedirildi. Hani şuan ace yaşasaydı muhtemelen ondada iyi seviye zır ve gözlem hakisi olacaktı ve fatihin hakiside vardı adamda. Sonuçta wb tayfasında yendiği adamlar da wb komutanları.
Bak bende onu diyorum işte wb nin ölümü yeni çağın başlaması için öldürülmüş bir karekteri öldürmeden önce amiral gücünde gösterse çok absürt kaçardı ve bu adamın bulunduğu tayfada wb marco jozu vista gibi çok güçlü adamlar varken birde amiral seviyesine yakın ace olsa bu tayfa marinfordun içinden geçerdi oda saçmaladı derdik. Ölümünün alt yapısı olarak ace şamar oğlanına döndürüldü.Aynı savaşta Vista, Jozu, Marco vs haki kullanırken ve bu haki amirallere bile az da olsa etki ederken neredeydi hakisi? Ace zamanında haki tam işlenmedi o zaman bu gücü es geçelim mi diyelim yani serideki şu an en önemli iki güç unsurundan biri olan haki için? O zaman karşılaştırmaya en baştan girmeyeceğiz cane. Yaşadıklarına bakınca Sabo ağır basıyor, eğitimde Sabo ağır basıyor, gördüklerimizde Sabo ağır basıyor yetmiyor üstelik de Ace için tek artı diyebileceğimiz meyveyi de Sabo üstüne yiyor. Şu anki Sabo Ace ile muhatap olsa Ace kendini şanslı kabul etsin.
Ayrıca en baştaki senaryo gereği lafını da görmezden geldim ama böyle şeyler demeyin siz yine de her yerde. Senaryo gereği olmayan bir şey mi var kurgularda?
Seriye zaten başından ölsün diye dahil edilmiş bir karakterden bahsediyoruz üstelik burada (Oda bizzat söyledi)
oda röpörtajlarindan birinde ace=meyvesiz sabo demisti diye biryerde okumustumSaboyla çocukken denklerdi. Devrimci eğitimiyle hakisiyle Sabo ona çok tur bindirmiştir. Ace kim yaşasa Sabodan güçlü biri olmak kim? :/ Yıllar önce kapıştığı Jimbeinin şimdiki hali kadar olsa öpsün başına koysun.
Linlin bildiğim kadarıyla geleceği göremiyor. Oldukça da hantal dövüşen biri. Ama çok rahat hasar verir Katakuri'ye. Katakuri'yi yenmiş! Luffy'yi hafizası gidik halde çaktığı küçük bir yumrukla duvara çivilemişti.Ace'in yc4 olduğunu düşünmüyorum.
Kata aşırı özel bir adam. Gözlemi sayesinde karşısında yonkou da olsa eğer karşı taraf geleceği göremiyor veya ışık hızına sahip değilse doğru düzgün zarar görmez. ( ha o da zarar veremez o ayrı konu) ki daha bunun meyvesi, mogurası, uyanışı vs vs var. Böyle vs lerde önemli olan nicelik değil, nitelik diye bu yüzden söyledim. Buna benzer başka örnek de, 10000 usopp'nun 1 kizaru alamayacağıdır.
Hele bu yorum.Kata aşırı özel bir adam. Gözlemi sayesinde karşısında yonkou da olsa eğer karşı taraf geleceği göremiyor veya ışık hızına sahip değilse doğru düzgün zarar görmez.
Linlin geleceği göremiyor ve hantal. Bu yüzden katakuri'ye zarar veremez. Ancak katakuri saldırılardan kaçmak yerine saldırmaya başlarsa zarar görür.Linlin bildiğim kadarıyla geleceği göremiyor. Oldukça da hantal dövüşen biri. Ama çok rahat hasar verir Katakuri'ye. Katakuri'yi yenmiş! Luffy'yi hafizası gidik halde çaktığı küçük bir yumrukla duvara çivilemişti.
Katakuri'nin yetenekleri çok özel doğrudur. Ama yonkou dediğin başka bir şey.
Luffy Kaido'nun saldırısından geleceği görme sayesinde kaçtı. Onun yerinde kata olsa luffy'nin ki kadar bile zarar görmeyecekti. Benim orada kast ettiğim düzgün 1 vs 1 değil. Bm vuracak kata savuşturup kaçacak. Bu senaryo da kata zarar görmez.@Chris
Roci'nin alıntıladığı mesajını gördüm de. :/ Yonkoular zaten çok hızlı. Sen BM'ın kilolu olduğuna bakma o da çok hızlı. Bu yorumunu keşke görmeseydim.
Hele bu yorum.