İşte bu yüzden Sanji.Açıp açıp tekrar bakıyorum sayfalara aşırı keyifli ya. Bana kabız gibi gezen aşırı kasıntı adamlar okumak hiçbir keyif vermiyor. Şu sayının spoilerına bakarken bile eğleniyorum ötesi var mı be! Biz seni Robin'den yardım istemekten gocunmayacak bir adam olduğun için sevdik zaten Sanji!!!
Ben de öyle düşünürdüm. Bilirsin SAnji yermekten çekinmem.Robin'in teşekkür etmesi, tuzağa çekilmediği anlamına gelmiyor ki. :/ Önceki bölümlerde de kimse Sanji'nin bağırmasını beklemiyordu. Oda'nın yazarlığı da kötü o ayrı, ama Sanji bildiğin batırdı burada.
Sanji sonunda bir kadına "hayır" dedi. Bunu istemiyor muydunuz zaten?Sanji: "No !! I want to love all women!"
Buradan Jinbe'nin tayfanın en zekisi olduğunu anlayabiliriz benceJinbe: Hey, hey, his voice is roaring through all over the island!
Jinbe: Nico Robin is a very important existence worldwide.
Jinbe: They must be after her knowledge...!
Momoyu göğüslerinin arasına aldığında sinirlendirmişti beni ne yalan söyleyeyim o küçük şeytanı hiç sevmiyorum. Bir insan bu kadar mı istismar edilirRobinin tek itici yanı Dragona sempatisinin olması bir kere