Sanji anca işaret veriyo gerisi gelmiyo
Valla yazar ODA olunca güvenemiyorum bence de alamamalı ama işte ODA buAdam hapiste hocam. Bir de şu duruma baksana, bu adam ne kadar gelişebilir?
Seride sağlam bir güç dengesi olmadığına katılıyorum. Ama serinin başındaki adamın Sasaki'yi indirebileceği kadar abartı bir dengesizlik yok bence.
Seri başlarında bu rakamlar büyük diye bu rakamlar veriliyordu uzadıkça rakamlar yükseldi .Crocodilein yıllarca ödülü 81 de kalmış bir kere 81 milyonluk adama shicilik nasıl verilmiş. Şu an düşünsen anca 81 milyona çıkabilmiş bir korsana kim shicilik verir.onlarca yıl korsanlık yapmış dorry brogyi hangi 300 milyonluk korsan yenebilir ki onlar 100 er milyondu.Ödülü dondurulmuş ve Luffy'ye su ve kan sayesinde yenilmiş Crocodile ile hep bir korsan olmuş Arlong bir mi?
İmpel Downdan o kadar adam kacti bir Arlong mu hala hapiste.Bu dövüşte tam abi kardeş dövüşü ki Cimbei ondan çok daha güçlü ataktaki niyetini anlamadimAdam hapiste hocam. Bir de şu duruma baksana, bu adam ne kadar gelişebilir?
Seride sağlam bir güç dengesi olmadığına katılıyorum. Ama serinin başındaki adamın Sasaki'yi indirebileceği kadar abartı bir dengesizlik yok bence.
Yazıklar olsun Sanji:Tüm kadınları sevmek istiyorum mu ?
Bu Sanji hepten kafayı sıyırdı.
Bazen bir tane shogun'un zamanda yolculuk yapan oğlu olmak istersin.Momo Yamato'nun kıyafetinin içinde saklanıyormuş.