Üye silindi 5781
Keke sen harbiden Sanji düşmanısın lan , Suit Sanji üzer demişsin bu nasıl bir vizyonsuzluk tek bacaklı sanji yoldan geçerken yener bunlarıSuit Sanji üzer arkadaşları:d
Keke sen harbiden Sanji düşmanısın lan , Suit Sanji üzer demişsin bu nasıl bir vizyonsuzluk tek bacaklı sanji yoldan geçerken yener bunlarıSuit Sanji üzer arkadaşları:d
Kaido'nun eli o. Dedim zaten olayları karıştırmış arkadaş ama Kaido'dan korktuğu doğru.Sağ alttaki Kaido mu şimdi yüz veya vücuttansa bir el gibi duruyor çizim. Burada bir şey yok uçmaktan korkuyor işte
Kaido'nun, Momo'nun boğazını sıktığı kısım olsa gerek. Ulan Oda bu çocuk adamı daha iyi işleyebilirdin. :/Şu panelden bahsediyor büyük ihtimalle , karıştırmış olayları.
yok artık:dKeke sen harbiden Sanji düşmanısın lan , Suit Sanji üzer demişsin bu nasıl bir vizyonsuzluk tek bacaklı sanji yoldan geçerken yener bunları
Oda asıl doğum gününde dayak yedirir bence. İntikamını da almış olur tamamen.Gelecek bölüm Sanji'nin doğum günüymüş @Capori yazmış. Şovu yapar bence doğum gününde de dayak yedirtmez Oda adama heralde.
Çok güldüm buna niyeyse, eline sağlık.
Bunu beğenmek için foruma uzun süre sonra giriş yaptım. Teşekkürler zorocuların şahı. Şimdi geri gidiyorum hoşçakalın.Bu arada benzer işler. @Master of Puppets Tek fark, herkesin küçümsediği bu çocuk bakalım ne yapmış, ne demiş?
Jack içinde g4 gücünde bir saldırı gücü lazım,Sanji'nin bu saatten sonra kalburüstü adam yenmesi için her türlü g4 kadar saldırı gücüne ihtiyacı var suit+bir power upla bu güce gelir.Jinbeinin Who ile kapıştığı yerde ben şahsım adına Sanjinin Queeni alacağını sanmıyorum.
Ha Drake ile birlikte Queene girerler onu bilemem.
Çünkü Queen 1 milyar 320 milyon ödülü haybeye almamıştır. King den çok eksik biri de değil muhtemelen.
Sanji o güçte değildir diye düşünüyorum.
Queeni yenmek için G4 gücünde bir fiziksel saldırı gücü gereklidir.
İki sözü ile Koskoca Kaido'ya anlık K.o atan adam gibi adam Kozuki Momonosuke.Bu arada benzer işler. @Master of Puppets Tek fark, herkesin küçümsediği bu çocuk bakalım ne yapmış, ne demiş?