Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son denilen spoiler derken Sanji spoilerını diyorsan o da doğru çıktı yalnız. Herhangi bir doğru olmayan spoiler yok şuan.

Sadece anlatışı farklı. Şuan Sanji, Black Maria'nın istediği şeyi istemeyerekte olsa bağırarak yapıyor. Black Maria özel olarak Robin'i de ele geçirmek istiyor ki o da doğrulandı.
Kastettiğim jozunun geldiği söylendiği spoiler.
 
Buraya savaşa geldiler zaten. Umutsuz bir savaşa. Hiç şanslarının olmadığı bir savaşa. Eğer Robin kendisini bekleyen tehlikenin farkındaysa zaten Wano'ya hiç adım atmayacaktı. Nami ve Usopp, Ulti ve Page One'yle kapışırken de tehlikede olduklarının farkındasınızdır umarım. Şans her zaman olduğu gibi bizimkilerin yanında olmaya devam ediyor. Sanji'ye kızılması çok saçma bir durum. Daha düne kadar Enniea Lobby'deki gibi olacak bu sefer Robin kurtaracak diye beklemiyormuydu herkes!? Ne değişti? Marco alıp çatıya çıkaracaktı az kalsın. İki imparatorun karşısına çıksaydı Marco'yu mu suçlayacaktık? Bu nasıl mantık? Savaşta herkes kaybedilebilir, zaferle sonuçlandıktan sonra gerisinin önemi yok.
Savaşa geldiler herkes bunun farkında zaten. Tayfa bunun en başından beri farkında. Robin yüreklilikle Enel'in karşısında konuşabilmiş bir kadın. Dressrosa da iş yapabilmiş bir kadın. Olay savaş değil.

Oyun oynarken bile arkadaşın burası temiz dediğinde sağa sola dikkat etmeden arkadaşına doğru koşarsın oysa arkadaşın herhangi bir bilgi vermese ses kasarsın ve attığın her adımda dikkat edersin aynı mantık. Bir savaşa hazır olup rakiple karşılaşmak var bir de arkadaşının çağrısı ile bir tuzağa düşmek var. İkisi arasında büyük bir fark var. Zaten savaşıyorlar diye bu durumu küçümseyemezsin.

Yukarıdaki savaşa Robin çıksa bu onun rızası ile her türlü duruma hazırlıklı bir şekilde çıkmış olmasıdır. Olacak her şey onun insiyatifindedir. Şimdi ise Sanji'nin insiyatifinden kaynaklı bir sorumsuzluk yüzünden Robin tehlikeye gidiyor. Herkes savaşabilir bunda sıkıntı yok ama bir tuzağa adım adım gitmekle rakiple karşılaşmak arasında büyük bir fark vardır. Bir tanesinde gardın sürekli yukarıdadır diğerisinde ise arkadaşına güvenip gardını almamışsındır. Oden savaşında, Zoro vs Killer'da savaşta içinde ki gaflet ve dalaletin ne hale getirdiği herkes tarafından malum.
 
Ben %100 çıkacak diye birşey demedim.Çıkarım dedim.Ha sen %100 çıkmaz dedin.

Ben %100 bu silüet Ryokugyu dediğime dair bir kanıt sunarsan tamam.

İkinci olarak sana saçma gelen şey bazı insanlara saçma gelmeyebilir.O zaman her fikir beğenmediğimizi veya olacağını hiç düşünmeyeceğimiz şeylere "SAÇMA" diyerek o fikirleri değersizleştirelim.

Bence bu yapılmaması gereken birşey.Bende bir ton teori veya tahmin okuyorum.Ve bana da bazı şeyler tutarsız geliyor ama ben bu şeylere "SAÇMA" demiyorum,demem de.Neden diyeyim ki böyle birşey.


Her fikir değerlidir!
Ben diyorum gördüğün gibi. Sen de benim söylediklerime saçma diyebilirsin. Ben demem diyorsan da, senin bileceğin şey. Ben saçma olan şeye saçma derim. Üzülen, kırılan olursa da umrumda olmaz. Herkes bu başkasının söylediği şeyi mantıklı bulmak zorunda değil sonuçta.

Senin o kişinin Ryokugyu olduğunu düşünmen olayın saçma tarafı zaten. O kişinin Ryokugyu olduğunu kesin olarak söylemen de mümkün değil, çünkü elinde bunu kanıtlayacak ya da bu argümana destek olacak hiçbir şey yok. En fazla benziyorlar dersin.

Her fikir de değerli değildir benim gözümde. Gerçi bunu da az önce öğrenmiş olman lazım.
 
Bence Toki gelmiş. Kınlar için ağlayabilecek başka bir kadın aklıma gelmiyor. Hiyori diyeceğim ama onu neden silüet olarak göstersin? Hiçbir anlamı yok.
Katılıyorum, Hiyori veya Robin olsa silüet olarak göstermezdi, gizem katıldığına göre tahmin edemeyeceğimiz biri. Kanjuro diyordum ama kadın olduğu belli, o zaman Toki diyorum, ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılıyor...
 
Siluet gösteriyorsa görmediğimiz bir karakter olabilir. Yamatonun annesi , belki Zoronun annesi.
Enelin geldiğini hayal etmek bile çok güzel. Keşke Kuina ölmeyeydi de babası onu göndereydi.


Frankynin Sasakiyi alması gayet normal neden bu kadar şaşırdınız.
 
Olmedikleri için bu kadar rahatlar zaten.Başkası yapınca yedi soyuna kadar kökünü kuruturlar.Yaptıklarının karşılığı olmayacak.Sanjiye laf atman da boş.Yine kimseye bir şey olmayacak.
Ben en başından beri söylediklerini savunuyorum. Yaptıklarının karşılığı olsa WCI arcta sadece Jinbei sağ çıkabilmeliydi. O da ne kadar hızlı yüzdüğü ile alakalıydı.

Benim Sanjiye laf etme sebebim kendi zaafı. Kadınlara Zaafı olabilir bunda sıkıntı yok sabaha kadar dayak yesin bunda yine sıkıntı yok ama dövüş içinde bir arkadaşına tuzak kurulduğunu bile bile bu tuzağa da düşmesin. Bu yaptığı ile Enel karşısında Nami'yi kurtarma çabası veya Dressrosada Gemi ve içindekileri kurtarma çabası tamamen boşa gidiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık