Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Maria ve Sanji tarafı görünüyormuş. Sanji, Black Maria'nın tüm erkek astlarını yenmiş ama kadınlara dokunmamış, Black Maria onu örümcek ağında yakalamış.
Sanji "Nico Robin'i küçümsemeye cüret etme" demiş.
Yeminle boş çar. Evlat olsa sevilmez. Zaten babası da sevmiyor. Sonra neden Sanji sevilmiyor deniliyor. Neyini sevelim? KK yoluna girilmiş adam hala bildiğimiz avel. Keşke şuracıkta ölse de kurtulsak.
 
Robin hayatta kalmaya çalıştığı çocukluk yıllarında sürekli güvendiği insanlar tarafından satıldı. Şimdi bakıyorsun Sanji'nin zaafı ve basiretinin bağlanması sonucu Robin adım adım tuzağa doğru yürüyor. Burada Robin'e hiç bir şeyde olmayabilir bunda sıkıntı yok. Sıkıntı Sanji'nin hatası yüzünden tayfadaki arkadaşlarının bir tanesinin tehlikeli bir duruma düşmesi. Olay bu kadar basit Sanji bir zaafı yüzünden tayfasında ki bir kişi zor durumda. Ben burada Sanji'ye laf etmeyeceğimde kime laf edeceğim.
Buraya savaşa geldiler zaten. Umutsuz bir savaşa. Hiç şanslarının olmadığı bir savaşa. Eğer Robin kendisini bekleyen tehlikenin farkındaysa zaten Wano'ya hiç adım atmayacaktı. Nami ve Usopp, Ulti ve Page One'yle kapışırken de tehlikede olduklarının farkındasınızdır umarım. Şans her zaman olduğu gibi bizimkilerin yanında olmaya devam ediyor. Sanji'ye kızılması çok saçma bir durum. Daha düne kadar Enniea Lobby'deki gibi olacak bu sefer Robin kurtaracak diye beklemiyormuydu herkes!? Ne değişti? Marco alıp çatıya çıkaracaktı az kalsın. İki imparatorun karşısına çıksaydı Marco'yu mu suçlayacaktık? Bu nasıl mantık? Savaşta herkes kaybedilebilir, zaferle sonuçlandıktan sonra gerisinin önemi yok.
 
Beyler katılırsınız katılmazsınız ama silüetle ilgili bir çıkarımım olacak.

Resmi dikkatli incelediğimde resimdeki silüette uzun ve düz bir saç modeli var gibi.Nereden uydurdun diyecekseniz resimdeki silüetin burun ile ağzının ortasındaki şey bana uzun ve düz bir saç modelini bana anımsattı.

Yine dikkatimi çeken bir başka şey daha var.Karakter sanki ceket tarzı birşey giymiş gibi duruyor.

Nereden çıkardın diyeceksiniz? Silüetin çene altındaki giyim kısmı bana amirallerin omuzlarında olan rütbe kısmını anımsattı.Yine sağ kısım ise kat kat bir giyim tarzı var gibi.Bu kat kat giyim tarzı yine amirallerin giyim tarzıdır.

Tüm bu çıkarımlardan sonra aklıma nedense Amiral Ryokugyu geldi.

Bir tanede resim atayım:

Ben bu yüzü Robine benzettim
 
Viola, Rebecca, Vivi falan olabilir. Hepsinin de saçları benziyor. Rebecca gelirse zaten dövüşçü bir kadın, çok işe yarar. Ayrıca Dressrosa geçmişinde de bizim kınlardan biriyle olan bağlantıları var, belki tanışmışlardır. O resim çizen eleman orada hapis olduydu, o esnada tanışmış olabilirler.

 
Böyle bir şeyin olması, Roger ve Beyazbıyık'ın karı koca olması ile eşdeğer benim gözümde.

Tahmin etmek ve saçmalamak arasında çok ince bir çizgi var, bazen o çizginin yeri şaşıyor, yapacak bir şey yok. Bu arada dediğin şey bana göre saçma, ama sen buna gönülden inanıyorsan bir şey diyemem.

Çıkmayacağı için, bana bir şey hatırlatman gerekmeyecek, merak etme.
Ben %100 çıkacak diye birşey demedim.Çıkarım dedim.Ha sen %100 çıkmaz dedin.

Ben %100 bu silüet Ryokugyu dediğime dair bir kanıt sunarsan tamam.

İkinci olarak sana saçma gelen şey bazı insanlara saçma gelmeyebilir.O zaman her fikir beğenmediğimizi veya olacağını hiç düşünmeyeceğimiz şeylere "SAÇMA" diyerek o fikirleri değersizleştirelim.

Bence bu yapılmaması gereken birşey.Bende bir ton teori veya tahmin okuyorum.Ve bana da bazı şeyler tutarsız geliyor ama ben bu şeylere "SAÇMA" demiyorum,demem de.Neden diyeyim ki böyle birşey.


Her fikir değerlidir!
 
Bence Toki gelmiş. Kınlar için ağlayabilecek başka bir kadın aklıma gelmiyor. Hiyori diyeceğim ama onu neden silüet olarak göstersin? Hiçbir anlamı yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık