Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'ye niye kızıyorsunuz? Zaten en başından beri Robin vs Black Maria beklemiyor muyduk? Sanji erkek astları temizlemiş Robin'de geri kalanını paket eder. O-Tama, Franky'de olduğu gibi Robin'in en zor anında yetişir. Sırf Sanji'ye laf vurabilmek adına konuşuyorsunuz. Robin'in hedefte olacağını Zou adasında zaten Nekomamushi belirtmişti. Yeni bir şey değil ki bu. Brook ile Robin yukarı çıkıyor şu anda Brook kalan kadın astları temizler. Robin'de Maria'yı temizler.
Robin hayatta kalmaya çalıştığı çocukluk yıllarında sürekli güvendiği insanlar tarafından satıldı. Şimdi bakıyorsun Sanji'nin zaafı ve basiretinin bağlanması sonucu Robin adım adım tuzağa doğru yürüyor. Burada Robin'e hiç bir şeyde olmayabilir bunda sıkıntı yok. Sıkıntı Sanji'nin hatası yüzünden tayfadaki arkadaşlarının bir tanesinin tehlikeli bir duruma düşmesi. Olay bu kadar basit Sanji bir zaafı yüzünden tayfasında ki bir kişi zor durumda. Ben burada Sanji'ye laf etmeyeceğimde kime laf edeceğim.
 
Bu dediğin çıksın, seriyi burada bırakırım. Bu kadar büyük konuşuyorum.
Yani tahmin tabiki de illa olacak diye birşey yok.İlla olmayacak diyede birşey yok.Biz okuyuculara fikir veririz,çıkarımda bulunmalarını sağlarız.

Zaten güzellik burada değil mi?

İnsanlar tahmin edip hayal kuracak ki seriye olan bağlılıkları artsın.

Çıkarsa hatırlatırım yalnız.


Şahitsiniz KORSANFAN!!!
 
Robin hayatta kalmaya çocukluk yıllarında sürekli güvendiği insanlar tarafından satıldı. Şimdi bakıyorsun Sanji'nin zaafı ve basiretinin bağlanması sonucu Robin adım adım tuzağa doğru yürüyor. Burada Robin'e hiç bir şeyde olmayabilir bunda sıkıntı yok. Sıkıntı Sanji'nin hatası yüzünden tayfadaki arkadaşlarının bir tanesinin tehlikeli bir duruma düşmesi. Olay bu kadar basit Sanji bir zaafı yüzünden tayfasında ki bir kişi zor durumda. Ben burada Sanji'ye laf etmeyeceğimde kime laf edeceğim.
Luffy kutsal yumrukladı diye tüm tayfanın içinden geçtiler.İki üç kişi ölse idi Luffye laf edecek miydin ? Yoksa o sıra "işte adam yaa" modunda mıydın ?
 

Üye silindi 5781

Geçen gün de demiştim Robin o duruma düşmez diye. Sanji de öyle demiş ama Sanji'nin hatasını Robin'in çocukluktan gelen alışkanlığı ya da daha doğrusu zekiliği mi telafi edecek.
Eğer böyle olursa iddiamı arttırıyorum , Sanji Queen'i değil King'i dövmeli kendini affettirmesi için.
 
Luffy kutsal yumrukladı diye tüm tayfanın içinden geçtiler.İki üç kişi ölse idi Luffye laf edecek miydin ? Yoksa o sıra işte adam yaa modunda mıydın ?
Luffy arkadaşını kurtarıyordu. Tayfa çocukça bir oyunun içinde değil herkes yaptıklarının ciddiyetinin farkında. Robin için WG ye savaş açmış adamlar bunlar.

Ama bir zaafı var diye sonuna kadar kendini sömürten ve bu durumda tayfa üyesini tehlikeye çekenle bu durum nasıl bir olabilir. Nami, Usopp, Brook, Franky, Sanji bu isimlerin her biri ile dost olabilmek için tayfa tehlikeli duruma girdi. Ama şimdiye kadar hangi yaptıkları işlerde birbirlerinin tehlike pozisyona düşmelerine sebep oldular?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık