Tek bir sahnesinden ötürü orta diyorum yoksa bölüm boştu
Karizmanın tek adresiŞu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
997. bölümden daha iyi duruyor.Şu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
DNS en çok seni engelleyemediği için üzülüyordur.Şu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
Başkasını hafife alma diyerek başkasıyla övünüyor kendi hafifliğini itiraf ediyor siz de bununla gururlanın sonra Zoro Kaido kesince abartmaya ne gerek var Kaido tırtmış dersinizŞu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
Başkasını hafife alma diyerek başkasıyla övünüyor kendi hafifliğini itiraf ediyor siz de bununla gururlanın sonra Zoro Kaido kesince abartmaya ne gerek var Kaido tırtmış dersiniz
Gerçek fanlık böyle oluyor sanırım. Şu hali bile anlamadığım bir şekilde karizma geliyor.Şu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
Bu sahneyi ilk kez okurken monitörüm çatlayacak diye korkmuştum.Gerçek fanlık böyle oluyor sanırım. Şu hali bile anlamadığım bir şekilde karizma geliyor.