İyide kehaneti toki sallamadı zaten.Eğer siluet Toki çıkarsa oda'ya söverim. Kadın bir işe yarayacak olsaydı 20 yıl önce kaido ve adamlarını geleceğe yollardı. Onun yerine boş boş kehanet sallayıp kocasının ölümünü izledi.
Şu sahneden bahsetmiştim.İyide kehaneti toki sallamadı zaten.
Zaten birşeyini görmedik işe yarayıp yaramadığını veya yaramayacağını bilmiyoruz.Meyvesinin özelliklerini bilmiyoruz.Sen biliyorsan orası başka tabi.Şu sahneden bahsetmiştim.Ki benim asıl bahsetmek istediğim toki'nin geleceğe gönderme harici hiçbir işe yaramamasıydı.
Faekeden oldu mu bilmiyorum ya da yazıldı mi şimdi okuyunca farkettim ki Orochi kaynar suya bilerek giriyormuş. Herhalde baya baya Oden'in tesirinde kalmış o da deniyor. Bu bölüm büyük ihtimal Oden'in kaynar suya sokulmasından önceydi.Şu sahneden bahsetmiştim.Ki benim asıl bahsetmek istediğim toki'nin geleceğe gönderme harici hiçbir işe yaramamasıydı.
Bu sayfa oden öldükten sonra ama dediğin gibi oden'in etkisinde kaldığı baya belli.Faekeden oldu mu bilmiyorum ya da yazıldı mi şimdi okuyunca farkettim ki Orochi kaynar suya bilerek giriyormuş. Herhalde baya baya Oden'in tesirinde kalmış o da deniyor. Bu bölüm büyük ihtimal Oden'in kaynar suya sokulmasından önceydi.
Kehanet diye bir şey yok. Büyük ihtimalle kehanettir ama sadece bir teori o.İyide kehaneti toki sallamadı zaten.