Robin'i hafife almayın dediği, yüzü gözü kanlı olan panel.Gözükmüyor fotoğraf ve ben merak ettim ne var.
Robin'i hafife almayın dediği, yüzü gözü kanlı olan panel.Gözükmüyor fotoğraf ve ben merak ettim ne var.
Sanji adamdır.Robin'i hafife almayın dediği, yüzü gözü kanlı olan panel.
Daha önemli işim dediği Marco zaten büyük ihtimalle. O sırada Marco'dan dayak yiyor gibi King.King boşta Marco o zaman Queenle vs atıyor .King daha önemli bir isim var diyor Marco'dan daha önemli ne olabilir diye merak ettim şmdi
Bu sıfat şimdi karizma mı ? İlginç.Şu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
Adam en ağır handikapın içinde bile ateş ediyor.Şu panele baksanıza ateş ediyor resmen. Oda'ya da hak veriyorum. Bu adamı 2-3 panel üst üste böyle ciddi çizse ortalıkta başka karakter bırakmayacak karizmasıyla reis...
Orochi'nin kafasının gösterilmesi okuyucuların akıllarında "Muhtemelen Orochi ölmemiş" gibi bir düşünceye itiyor ama kesin bir durum değil. Belki Orochi ölmüş, CP-0 olayı anlatırken sadece göstermelik olarak gösterilmiş olabilir.Benim anlamadığım kossssssssskocaaaaaaa younkoooooooo dediğimiz adam oroçinin kafasını kestiğinde ölüp ölmediğini anlayamaması ) adam 10 bölüm sonra canlandı saçma..
2 ci konu bu kınların yanına gelen kişi hiç umurumda değil asıl konu kaido hibrit forma geçti adam bölümü değişti yukarda ne oluyor ne olacak kimsenin umurunda değil Wano evimiz kaido babamız reis vur öldür önce ( kid )
Oda işi heyecana vurmayı seviyor Enel olsa dahi sırtındaki davullar göstermez ama dediğin gibi o şahıs sanki ağlıyor ve erkeklerden ziyade Enel ağlamazBen ilk baktığımda Enel mi dedim.
Resimlere bakınca siluetin göründüğü yer odanın merdiven tarafı. Yani merdiven çıkarken ki durumu resmedildiği için vücudunun küçük bir kısmı görünüyor. Enel'in sırtındaki davulların o sahne de belli olması gerekirdi. Bu nedenle Enel değildir.
Ayrıca son sayfa da, sanki ağlayan bir siluet var. erkekler ağlamaz diyerekten bu siluete kadın diyesim var.