Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha onda biraz sitem de var. Yoksa Zoro ile alakası yok. Luffy'nin hakisi bitiyorken, Zoro'nun elinde hakiyi fazla fazla çeken bir kılıç varken onun da hakisinin bittiğini görmemiz gerekecek. Ve bekliyorum da açıkcası.
Bitmesi gerek evet ama daha bir saldırı yaptı. Luffy'nin hakisinin erken bittiğini düşünüyorum. 2 belki 3 bölüm daha bitmemeliydi. Kata dövüşünden verilen izlenim buydu. Tek açıklamam, yeni hakiyi de eklediği ve o tekniği verimli kullanamadığı için çok haki harcadığı şeklinde.
Aslında G4 ve Enma temelinde benzer şekilde güçlendiriyor. Fazla fazla haki harcayarak. O yüzden geçen bölümdeki gibi 1-2 saldırı sonrasında Zoro'da da haki bitebilir.

Bitmesi gerek evet ama daha bir saldırı yaptı. Luffy'nin hakisinin erken bittiğini düşünüyorum. 2 belki 3 bölüm daha bitmemeliydi. Kata dövüşünden verilen izlenim buydu. Tek açıklamam, yeni hakiyi de eklediği ve o tekniği verimli kullanamadığı için çok haki harcadığı şeklinde.
Aslında G4 ve Enma temelinde benzer şekilde güçlendiriyor. Fazla fazla haki harcayarak. O yüzden geçen bölümdeki gibi 1-2 saldırı sonrasında Zoro'da da haki bitebilir.
1 tane kaçırdı ki Luffy'nin ataklarından güçlüydü deniliyor. Bu bölümde 1-2 tane yapıyor. Bitme vakti geldi ?:D

Sene olmuş 2021 hala haki bitiyor 10 dakka kaç dinlen muhabbetleri yapıyorsun oda efendi...Nasıl olacak şimdi Killer çok bir şey ortaya koyamıyor zaten Kid'den de beklentim azaldı Law support zaten shambles yap dur anca 10 dakika boyunca Zoro hybrid kaido yu ve bm yi tutacaksa zaten artık Zoro denmesin bir zahmet God ZORRO hazretleri diyelim artık.
Bu arada Zorro fanı arkadaşları ufak tüyo Kaido forumda Zoro'nun üstünde düşündüğü Oden için Hybrid forma geçmemişti Zoro'da geçti korku dağları sardı gün Zoro cu ların günüdür sürün atlarınızı ileri :D

Diğer serilere bakıyorsun Gon Pitouya yenilecekken derideki en güçlü kişi oluyor, Narutoya bakıyorsun serideki en güçlü kişilerden birinin yeniden doğmuş hali oluyor Luffye bak hakisi bitti bu ne saçmalık oda Allah belanı versin sana küfür etmekten yoruldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık