Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşıldı. Uyanış gelene kadar bu haki bitti muhabbeti devam edecek. G4 anormal haki harcıyor, üstüne janjan, üstüne gelecek görme falan... Tamam köpek gibi haki tüketir anladık da bu şekilde niye tasarladın be adam? Hayır 10 dakika sonra ne olacak? Usb fast charger özelliği mi var ki anında hakisini dolduracak? :D
Sanji gelsin bir şeyler yedirsin çocuğa, işe yarasın.

Valla Luffy'nin hakisinin biteceği belliydi ama 2 gün boyunca Luffy vs Big Mom&Kaido olacak yazıları okuduktan sonra bu biraz şok etkisi yarattı. Luffy'nin birileri(ekseriyetle Zoro) tarafından kurtarılmak zorunda kalması artık illallah ettirse de Luffy ilk bölümden itibaren savaşlara bodoslama daldığı için bunların olması normal. Her ne kadar arc boss'una bitirici vuruşu Luffy'nin yapacağı konusunda hemfikir olduğumuzu düşünsem de yani keşke benim de Zoro'm olsa.

Zoro'yu övme işi Zoro'cuların olduğu için ben, benim canımı sıkan konuya değinmek istiyorum. Tamam Luffy etrafındakileri müttefiki haline getiriyor ama düşmanımın düşmanı dostumdur ilkesiyle Luffy ve Lucci'nin yan yana yonkoulara daldığı bir sahne görmek istemem. CP0 ilk görüldüğünde içten içe biliyordum savaşa dahil olacaklarını ve çatı 5'lisi 2 yonkou'ya yetmiyor bu apaçık ortada ama Lucci, senin işini bitirince tüm tayfanı katledeceğim demiş adam, içime sinmiyor.

Luffy bu G4'ün sömürü işine bir çare bulması gerek. Ne dersin @Alpamis bölgesel G4 çözer mi sorunu? Sadece yumruk atarken kolunu G4 yapacak. Savunma için G2 hızı ve ileri K. Haki zaten yeterli oluyor. Hem form farklılığı ile büyük avantaj da elde eder. Sağ kol Boundman sol kol Snakeman yapabilir. Önden Boundman ile zımbalar rakip afallamışken Snakemanle de arkadan çatlatır.
Sorun Luffy de değil Oda'da vallaha. Bir tek hakisi biten Luffy'i görmüşken sorunu g4'e veremem. Luffy'nin çözmesi gereken bir şey yok.:D Oda bir salmadı bu çocuğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık