Ağzına yetmiyordur, direkt kılıcın üstüne oturuyordur. :/Eşinin saçını yeşile boyayıp ağzına kılıç koyuyordur.
Ben bir süre bu konuya girmiyicem....
Ağzına yetmiyordur, direkt kılıcın üstüne oturuyordur. :/Eşinin saçını yeşile boyayıp ağzına kılıç koyuyordur.
Killer'ın atağı daha güçlü deniliyordu. Luffy'e bak hakisini biterecek şiddetle vuruyor Killer kadar darbe çıkaramıyor.
Çatıya çıkana kadar hakisinin yüzde kaçını kullanmış olabilir?Anlaşıldı. Uyanış gelene kadar bu haki bitti muhabbeti devam edecek. G4 anormal haki harcıyor, üstüne janjan, üstüne gelecek görme falan... Tamam köpek gibi haki tüketir anladık da bu şekilde niye tasarladın be adam? Hayır 10 dakika sonra ne olacak? Usb fast charger özelliği mi var ki anında hakisini dolduracak?
Fena mı Zoro şov yapacak işte ?Luffy hakiyi hep elli liralık mı alıyor ya ? Ne çabuk bitti ?..
Vallaha onda biraz sitem de var. Yoksa Zoro ile alakası yok. Luffy'nin hakisi bitiyorken, Zoro'nun elinde hakiyi fazla fazla çeken bir kılıç varken onun da hakisinin bittiğini görmemiz gerekecek. Ve bekliyorum da açıkcası.Bizim forumdaki mücadelemiz yıllarca hep yokuş yukarıydı ama zamanında dediklerimiz bir bir çıktı. Luffy günün sonunda hep yükselir, sıkıntı yok. Ama eskisi gibi Zoro'nun hakkını teslim etmeyen kalmayacak artık.
@Roronoa Zoro @Mr.Bushido @RedTeroR @William cutting DnS'i etiketleyemedim
Dalgaya vur be reis eninde sonunda Luffy şov yapacak. Allahtan Sanji fanı değilsinAğzına yetmiyordur, direkt kılıcın üstüne oturuyordur. :/
Ben bir süre bu konuya girmiyicem....
"Zoro kim Jack'le kapışmak kim, Who's Who yeter" demiştik. Yine haklı çıktıkNe diyorsun Wano sonu Zoro, Who's Who mu
Yalnız Luffy geçen bölüm ateşe dalınca etkilenmesin diye çok uğraşmış demek, boşuna Zoro ateşleri kesmiyormuş. Çocuğun da gözü döndü Zoro'suna bir şey yaptılar diye o kadar hızlı adamsın az kenara kaysana xD
Yanında Zorosu varsa Yarım saat bile yerde kalabilir.Anlaşıldı. Uyanış gelene kadar bu haki bitti muhabbeti devam edecek. G4 anormal haki harcıyor, üstüne janjan, üstüne gelecek görme falan... Tamam köpek gibi haki tüketir anladık da bu şekilde niye tasarladın be adam? Hayır 10 dakika sonra ne olacak? Usb fast charger özelliği mi var ki anında hakisini dolduracak?