Yani Zororom demeyeyim diyorum ama tayfadan biri tehlikedeyken Oda imparatoru Choppera durdurtmuş adam bir yerde. Daha önce Jimbenin, Sanjinin hatta Chopper ve Naminin zorda kalınca böyle hamleler yapabildiğini gördük. Güç uçurumundan dolayı saçma geliyor mu? Evet. Ama Oda bu bazen bir sayfada çizdiğini öbür sayfada hiç eder. Onun derdi hep dediğim gibi anlık bir duygu vermek oluyor genelde aksiyon sahnelerinde. Zoro gibi serinin belki en önemli üçlüsü arasında sayılan ve tayfada sağkol görevindeki bir adam Luffy böyle büyük bir saldırı kullandıktan sonra onu elbette koruyabilecektir. Ama hepimiz biliyoruz ki gidip de BM ya da Kaidoyu da ortadan ikiye ayırtmayacaktır Oda, Kyros-Dof gibi bir durumu olmadıkça tabi. Ben Luffynin bu haki bitişine de kızsam da meseela açıkçası doğrudan diğer iki kaptana hamle yaptırabilmek adına büyük bir saldırıyla kenara aldı diye bakıyorum mesela. Emin ol ondan sonra Luffy öyle şeyler yapacaktır ki "la bu çocuğun daha yeni havası kaçmadı mı" dedirtecek bize.
Bu arada geçen bölüm sonunda unutmuştum yine diyeyim. Ateş optaki en tırt özellik olmaya devam ediyor la
Luffy Kaidonun alevlerinden çıkıp nasıl patlattıysa herifin nevri dönmüş