Oda Sanji'yi sevmiyor :dİçin rahat olsun Silver reis.
Sanji şu halden
Bu hale gelebilen birisi
O yüzden içimiz rahat nasıl olsa gökten ansızın gelecek.
Oda Sanji'yi sevmiyor :dİçin rahat olsun Silver reis.
Sanji şu halden
Bu hale gelebilen birisi
O yüzden içimiz rahat nasıl olsa gökten ansızın gelecek.
Kelle beklentisi de aynı sebeplerden. Yani bu beklentiye girme sebebim tamamen Oda'nın anlatımıyla alakalı. Bu, kesin olacak demek değil tabii. Sadece beklentiye sokmak ve heyecanlandırmak istemiş de olabilir. Final daha az belirgin olsun diye, bir sis perdesi görevi görsün diye de bunları vermiş olabilir. Ama bir şeyler verdiği kesin. Dediğin gibi; arcın sonunda, düşmana karşı tüm umutların Luffy'de toplanması ve Luffy'nin son vuruşu yapması klasiktir. Ben bu arc, bu klasikten ufak da olsa sapmasını ''istiyorum.'' Bir farklılık olsun be. Luffy yine dövsün, bilincini kapatsın Kaido'nun. Ne bileyim, gökyüzünden aşağı indirsin Punk Hazard'daki ejderha gibi. Yine büyük işi Luffy yapmış olsun yani. En sonunda da, Zoro kelleyi alsın. Bu bence ne Luffy'ye ne de One Piece'e bir şey kaybettirir. Aksine, müthiş bir etki yaratacağını düşünüyorum. İnsanların Ryuma'yı hatırlamaları ve üstüne ufak bir Ryuma fbsi falan. Bence güzel olur.Ya aslında bence hayranları için bir komutan dövüşü sonrası destek için gelse daha fazla malzeme verirdi ama artık önemi yok. Dövüşünü burada verecek. Dövüşün başında ve Luffynin darbe alacağı kritik yerlerinde Zoro önemli bir destek görevi görecek bence de ama dediğim gibi klasiktir, herkes umudunu Luffy'ye bağlar son darbeden önce. O da yine o hale düşecek, bu kesin bence. Sonrasında Luffy'yi Bigmomdan falan da kurtaran adam olabilir de belki, bilemiyorum ama Kaidonun kellesi beklentisi bana hala uzak geliyor söyleyeyim. Odenin bıraktığı damgaya benzer bir Z yapıştırsın o da yeter sanki.
Sanji’nin şekil şukulla işi olmaz.Oda Sanji'yi sevmiyor :d
Bence Enma'nın haki efekti o. Büyük orwnda basıldığında öyle oluyor kılıç. Diğerlerinde de bir efekt oluyordu böyle en net Killer karşısında görmüştük herhalde.Sabah @Alpamis yazmıştı galiba Enma'daki hakinin şekli, formu başka oluyor diye.
Zoro : Wait! Wait ! Don't eat ...
Zoro : My captain!!
Zoro : Santoryu!
Kaido : hm ??
Kaido : This form of haki!!
Zoro : Kujou Ô Tatsumaki!!
Kaido : Uoooo!
Killer : (sorry the picture is cut but probably thinking what he gonna eat at KFC tonight)
Big Mom : That kid .. He managed to cut Kaido
Kaido : Oh .. i see it's working! That's Oden katana ?
Kaido : To think you challenged me with Tatsumaki, Uerororo"
Ejderlerin kalbi daha fazladır diye bile uydurabilir, Kakuzu versiyon 2Sen dur daha Kaido'nun en az 2 kalbi olduğu ortaya çıkacak.
Ahhh keşkem keşkem.....Sen ve @Capori , Sanji dinozor avladığında @kekomancer gibi ona inanmayanları unutmayın.