E daha yeni dövdü işte Ağzını yüzünü kaydırdı. Kendi de bir on dk molaya girmiş olabilir ama bir sor bakalım niye girdi?Arc sonunda Luffy Kaido'yu dövdü de dersin sen. :d
E daha yeni dövdü işte Ağzını yüzünü kaydırdı. Kendi de bir on dk molaya girmiş olabilir ama bir sor bakalım niye girdi?Arc sonunda Luffy Kaido'yu dövdü de dersin sen. :d
Fişe takılması gerekiyor o yüzden.E daha yeni dövdü işte Ağzını yüzünü kaydırdı. Kendi de bir on dk molaya girmiş olabilir ama bir sor bakalım niye girdi?
Luffy Kaido'yu evire çevire dövüyor zaten. Luffy'e alıştık diye öyle geliyor Kaido'yu şu şekilde yumrukla fiziksel olarak dövecek adam yok şu an. Bir Garp'a yakistirir insan.Arc sonunda Luffy Kaido'yu dövdü de dersin sen. :d
Luffy'nin karkaterini seversin anlarım, hikayesini seversin anlarım ama bu adamın yaptığı savaşların savunulacak bir yanı malesef yok. Yine de Alpamisin varlığı renk katıyor, bununla bir problemim yok.E daha yeni dövdü işte Ağzını yüzünü kaydırdı. Kendi de bir on dk molaya girmiş olabilir ama bir sor bakalım niye girdi?
Bak buna itirazım yok.Luffy Kaido'yu evire çevire dövüyor zaten.
One Piece'de mutlak güç yok da ondan, klasik Oda eyyamcılığı."Ameliyat seni içten yok edecek. Vücudunun içini savunamazsın. Beni öldürsen bile bundan kaçışın yok." diyor. Bu herkes için geçerlidir. Doffy'i kayıran kısım neresi?? Doktor olarak saldırıdan o kadar emin ki nalet E.Oda bilerek handikap verdiriyor. Bu saldırı yaramayacaksa niye var???
Luffy hiç müdahale olmayan dövüşte, rakibin 10 dakikalık sürede naifçe beklemediği ortamda en iyi kim alır? Katakurideki Brulee falan yardımları olmasa Luffy alır mıydı yine...Luffy Kaido'yu evire çevire dövüyor zaten. Luffy'e alıştık diye öyle geliyor Kaido'yu şu şekilde yumrukla fiziksel olarak dövecek adam yok şu an. Bir Garp'a yakistirir insan.
Yani Zororom demeyeyim diyorum ama tayfadan biri tehlikedeyken Oda imparatoru Choppera durdurtmuş adam bir yerde. Daha önce Jimbenin, Sanjinin hatta Chopper ve Naminin zorda kalınca böyle hamleler yapabildiğini gördük. Güç uçurumundan dolayı saçma geliyor mu? Evet. Ama Oda bu bazen bir sayfada çizdiğini öbür sayfada hiç eder. Onun derdi hep dediğim gibi anlık bir duygu vermek oluyor genelde aksiyon sahnelerinde. Zoro gibi serinin belki en önemli üçlüsü arasında sayılan ve tayfada sağkol görevindeki bir adam Luffy böyle büyük bir saldırı kullandıktan sonra onu elbette koruyabilecektir. Ama hepimiz biliyoruz ki gidip de BM ya da Kaidoyu da ortadan ikiye ayırtmayacaktır Oda, Kyros-Dof gibi bir durumu olmadıkça tabi. Ben Luffynin bu haki bitişine de kızsam da meseela açıkçası doğrudan diğer iki kaptana hamle yaptırabilmek adına büyük bir saldırıyla kenara aldı diye bakıyorum mesela. Emin ol ondan sonra Luffy öyle şeyler yapacaktır ki "la bu çocuğun daha yeni havası kaçmadı mı" dedirtecek bize.İki imparator saldırısını direkt iptal edip Luffy'yi kurtarması güzel bir şey. Üstüne Kaido'ya zarar da vermiş. Daha ne yapsın? BM kısmını çıkarınca boşluğa düştüm ama. Çünkü orada direkt kılıç saldırısını bloklamasını bekliyordum. Kafa kafaya girecekti yani. Yine de çok abartılacak bir şey yok tabii.
Katakuri'yi alamazdı. Onda savaş içinde gelişti diyorum ben. O savaş zaten 2-3 raunttu. İlk ikisini Katakuri aldı. Sonuncusunu Luffy aldı.Luffy hiç müdahale olmayan dövüşte, rakibin 10 dakikalık sürede naifçe beklemediği ortamda en iyi kim alır? Katakurideki Brulee falan yardımları olmasa Luffy alır mıydı yine...