Bu cp0 920 küsür zamanı buradaydı. O ara Reverie zamanları değil miydi? Lucci oradaydılucci değil mi o
Bu cp0 920 küsür zamanı buradaydı. O ara Reverie zamanları değil miydi? Lucci oradaydılucci değil mi o
Oğlunu indirmek için kaç mola kullanmıştı Luffy? Bunda da iki katı olsun işte10 Dakika Çocuk, Kaido'yu esaslı dövmüş hakkını yememek lazım. Fakat bu Kaido hayvanının inmesi için kaç 10 dakika lazım?
Yok, ben istediği kadar haki basma demiyorum zaten. Hepsine istediği kadar haki basabilir ama hepsiyle Enma'daki gibi saldırı gücü çıkartamaz. Belki başka bir olayı vardır, senin de dediğin gibi. Bakalım bu kabul ettirme olayı nasıl olacak, geçen bölümde de saldırıdan sonra nefes nefese kalmıştı.İşte asıl olayı o değil. Yani kılıç, Zoro'nun yüklemeyeceği kadar hakiyi yüklemesine olanak vermiyor. Zoro istese bence başka kılıca da yükler o kadarını. Yani hakinin istediğin kadarını yükleyebilmek de bir sınırı yok gibi duruyor. Enma'nın şaşılacak tarafı, kullanıcısının rızası dışında ondan haki alabimesinde. Peki kılıç niye alıyor hakiyi? Bitap düşsün beni elinden bıraksın. Peki Zoro ilk eline aldığı sıra bunu Zoro'ya yaptı mı? Yaptı. Niye yaptı? Beni öyle herkesin kullanmasına izin vermem demek için. Yani Enma'nın o özelliği bir tür Enma'nın kendini savunma özelliği. Kullanıcı için olan bir şey değil, kendisi için olan bir savunma özelliği. Zoro peki kılıca tamamen hakim olduğunda ne olacak, yani kılıç tamam sen benim efendimsini felan kabul ettiğinde onun rızası dışında haki çekmeyecek. Enma Zoro'yu kabul ettikten sonra ise Zoro kılıcın hakkını verecektir.
Luffy hiçten 40 dakika bulabilirse Kaido'yu indirir yani.Oğlunu indirmek için kaç mola kullanmıştı Luffy? Bunda da iki katı olsun işte
4 mola iyidir ya yandaki her bir yancı on dk kazandırsın yeterLuffy hiçten 40 dakika bulabilirse Kaido'yu indirir yani.
Diğer kılıçlarında yok öyle bir şey, bunda direkt bir auramsı bişi çıkıyor ki haki muhtemelen.Reisin Adamlığı Kılıçlarından akıyor.
Kılıcın içinde ki fazla yakıtı yakıyordur şuanda.
Çizerken uğraşmamış bile şuna bak kavak gibi upuzun yüzYukarı çıkacağına dair az bir ümit vardı, o da gitti.
Kid hariç diğer üçünün 10 dakika kazandıracağına eminim. ?4 mola iyidir ya yandaki her bir yancı on dk kazandırsın yeter