Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullanıcıdan haki çeker ve gereğinden fazla keser diyor. Saldırı gücüyle alakalı işte.
Tamam kılıç bunu yapabiliyor yani , kılıcı yönetemeyenlere böyle karşılık veriyor. Orada olay büyük haki çekmesinde de değil. Kılıç iradesi var gibi haki çekebiliyor. Çekebiliyor olduğu için kendisini kullanma iradesine (özellikle burada kral vasfına dikkat çekiyorum) sahip olmayan kimselere, kendisini kullandırmamak için hakilerini çekiyor. Zoro'nun bu kılıçla olan ilk imtihanı, onun kontrol altına almasındaydı. Kontrol altına aldıktan sonra yani tamamiyle kontrol altında aldıktan sonra kılıç böyle bir şey yapamaz. Kontrol altına alması da ona üstünlüğünü kabul ettirmesiyle, o kılıcı kullanmaya değer biri olduğunu göstermesiyle olacak. Ama asıl açılış da bundan sonra başlıyor bence. Zoro'nun olayı bunu keşfedip kılıcın özelliklerini ortaya çıkarmakla olacak. Tabi öyle hiç yoktan değil işte hemen yanlış anlamayın. Ama ciddi ciddi olaya böyle bakıyorum şu an. Bence bir sorun da yok.

Tamam kılıç bunu yapabiliyor yani , kılıcı yönetemeyenlere böyle karşılık veriyor. Orada olay büyük haki çekmesinde de değil. Kılıç iradesi var gibi haki çekebiliyor. Çekebiliyor olduğu için kendisini kullanma iradesine (özellikle burada kral vasfına dikkat çekiyorum) sahip kimselere, kendisini kullandırmamak için hakilerini çekiyor. Zoro'nun bu kılıçla olan ilk imtihanı, onun kontrol altına almasındaydı. Kontrol altına aldıktan sonra yani tamamiyle kontrol altında aldıktan sonra kılıç böyle bir şey yapamaz. Kontrol altına alması da ona üstünlüğünü kabul ettirmesiyle, o kılıcı kullanmaya değer biri olduğunu göstermesiyle olacak. Ama asıl açılış da bundan sonra başlıyor bence. Zoro'nun olayı bunu keşfedip kılıcın özelliklerini ortaya çıkarmakla olacak. Tabi öyle hiç yoktan değil işte hemen yanlış anlamayın. Ama ciddi ciddi olaya böyle bakıyorum şu an. Bence bir sorun da yok.
Yanlış anlamadım. Kılıcın olayı bence o. :D Belki başka bir şeyde vardır, umarım Oda anlatır. Dövüş içinde bir gelişim çizer. Ki ben kral haki cidden bekliyorum artık. Roger'da bile 2-3 kişide vardı. Luffy ve tayfasını bunları aşacak güya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık