Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış anlamadım. Kılıcın olayı bence o. :D Belki başka bir şeyde vardır, umarım Oda anlatır. Dövüş içinde bir gelişim çizer. Ki ben kral haki cidden bekliyorum artık. Roger'da bile 2-3 kişide vardı. Luffy ve tayfasını bunları aşacak güya.
İşte asıl olayı o değil. Yani kılıç, Zoro'nun yüklemeyeceği kadar hakiyi yüklemesine olanak vermiyor. Zoro istese bence başka kılıca da yükler o kadarını. Yani hakinin istediğin kadarını yükleyebilmek de bir sınırı yok gibi duruyor. Enma'nın şaşılacak tarafı, kullanıcısının rızası dışında ondan haki alabimesinde. Peki kılıç niye alıyor hakiyi? Bitap düşsün beni elinden bıraksın. Peki Zoro ilk eline aldığı sıra bunu Zoro'ya yaptı mı? Yaptı. Niye yaptı? Beni öyle herkesin kullanmasına izin vermem demek için. Yani Enma'nın o özelliği bir tür Enma'nın kendini savunma özelliği. Kullanıcı için olan bir şey değil, kendisi için olan bir savunma özelliği. Zoro peki kılıca tamamen hakim olduğunda ne olacak, yani kılıç tamam sen benim efendimsini felan kabul ettiğinde onun rızası dışında haki çekmeyecek. Enma Zoro'yu kabul ettikten sonra ise Zoro kılıcın hakkını verecektir.

Üye silindi 1004

10 Dakika Çocuk, Kaido'yu esaslı dövmüş hakkını yememek lazım. Fakat bu Kaido hayvanının inmesi için kaç 10 dakika lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık