Etkilemediyse lastiğin ne önemi var? Ahaha.Mangada görünen pek etkilemediği yönünde ama bakicaz artık.
Adam gutsu sayesinde ateş banyosu yapıyor yıldırımı sabun niyetine kullanır.
Etkilemediyse lastiğin ne önemi var? Ahaha.Mangada görünen pek etkilemediği yönünde ama bakicaz artık.
Argo kullanmadan anca böyle anlatabilirim mi oluyor bu :d
Manyetik bir şeyler yapmış olabilir.Çizim şekli de sanki bir şey yapıyor gibi gösteriyor.Etkilemediyse lastiğin ne önemi var? Ahaha.
Adam gutsu sayesinxe ateş banyosu yapıyor yıldırımdan sabun yapar.
Ben senin kadar Zoro'ya yüklenseydim Zoro çatıya çıktığı an bazı şeyleri kabul ederdim olmadı geçen bölümle yapardım, artık sana dair bir umudum olmadığından tartışmaları sürdürmek istemiyorum çünkü ciddi anlamda hiç bir şey kabul etmiyorsun, sıfırAce'in atesinden daha güçlü. Ace'in ateşi zarar vermez mi diyon diğer dörtlüye?
Nerde? Teach iki tane yiyince yandım anam olmuştu. Burgess 5. derece yanıktan ölüyordu. Bu bahsettiğimiz Ace'in bir de.Manyetik bir şeyler yapmış olabilir.Çizim şekli de sanki bir şey yapıyor gibi gösteriyor.
Teechin çöp tayfası da ateş banyosu yapıyor la ne övdün ateşi.
Yeni düzen fena bişi yaptı foruma ayağımı denk almalıyım allahtan resimlerle anlatabiliyoruz derdimiziArgo kullanmadan anca böyle anlatabilirim mi oluyor bu :d
O zaman şimdiden hazırlanalım:Yeni düzen fena bişi yaptı foruma ayağımı denk almalıyım allahtan resimlerle anlatabiliyoruz derdimizi
Teech çöp luffyden yumruk yiyince de yandım anam oluyor xdNerde? Teach iki tane yiyince yandım anam olmuştu. Burgess 5. derece yanıktan ölüyordu. Bu bahsettiğimiz Ace'in bir de.
Yalnız 2-3 km falan değil mi o boynuz ya alksjdlkjasdlkjDoğruysa zoro 2 f6'yi teklemiş doğrudeğil gaza gelmeyin.