Enel kendisine tanrı diyordu. Reis tanrıya inanmıyor, İnanmadığın bir şey tarafından yenilmezsin değil mi?Enel o sözden sonra yenmedi mi bu adamı? Söz ile ne alaka yav?
Enel kendisine tanrı diyordu. Reis tanrıya inanmıyor, İnanmadığın bir şey tarafından yenilmezsin değil mi?Enel o sözden sonra yenmedi mi bu adamı? Söz ile ne alaka yav?
Aslında Luffy şuan neredeyse amiral seviyesi vardır. Fujiyle 1v1 atsa ölüm kalım savaşı verdirtir. Bunun üzerine bir G5 açarsa yonkou seviyesi neden olmasın. Yoksa ben mi uçuyorum2 tane olsa yeter.
Big Mom da her şey var. Yıldırım ateş kılıç fiziksel güç sertlik felan. Bakma seninki bir yıldırıma kendinden geçti.Çok haklısın lastik yıldırıma karşı farkını belli etti ?
DayanıklılıkBig Mom da her şey var. Yıldırım ateş kılıç fiziksel güç sertlik felan. Bakma seninki bir yıldırıma kendinden geçti.
Ahahaha. Luffy'nin gutsunun yarısı kadar gutsu olsa yıldırıma can cekismezdi.Dayanıklılık
Zoro > Luffy
Saldırı gücü
Zoro > Luffy
Net.
DayanıklılıkDayanıklılık
Zoro > Luffy
Saldırı gücü
Zoro > Luffy
Net.
Gutsa gerek yok.Meyvesini küçük çocuğa ver o da can çekişmez xdAhahaha. Luffy'nin gutsunun yarısı kadar gutsu olsa yıldırıma can cekismezdi.
Bu bölüm Sanji+Marco vs King+Queen görmemiz var mı Capo BANA ONU DEDayanıklılık
Zoro>Luffy
Saldırı Gücü
Luffy>Zoro
Hız
Sanji>All
DayanıklılıkDayanıklılık
Zoro > Luffy
Saldırı gücü
Zoro > Luffy
Net.