Onu bunu bırak da Ace gibi Ateş adam çakmak gazına yanıyor Luffy, Ejder ateşinde banyo yapıyor.Teech çöp luffyden yumruk yiyince de yandım anam oluyor xd
@RedTeroR
Onu bunu bırak da Ace gibi Ateş adam çakmak gazına yanıyor Luffy, Ejder ateşinde banyo yapıyor.Teech çöp luffyden yumruk yiyince de yandım anam oluyor xd
Ben bunu 1002 bölüm yorumlarında 2-3 kere söylemiştim.Doğruysa zoro 2 f6'yi teklemiş doğrudeğil gaza gelmeyin.
Oda'lık bi senaryo dogru olsaydı şaşırmazdımBen bunu 1002 bölüm yorumlarında 2-3 kere söylemiştim.
Kahin gibi adamım.
Magma mi çakmak gazı ? Olum yapma lan böyle :/Onu bunu bırak da Ace gibi Ateş adam çakmak gazına yanıyor Luffy, Ejder ateşinde banyo yapıyor.
@RedTeroR
Yok yahu sen yanlış anladın neyse boş ver. Ben bıraktım bu işleri artık az önce.Magma mi çakmak gazı ? Olum yapma lan böyle :/
İş yerinde videosunu atacaktım da vazgeçtim hangi fan grubuna uyar diye düşündüm.Bunu da caps yapın, müsait bence.
Go oyunu ile "on the board" kelimesi arasında bir ilişki var.Go oyunu ile gece arasında nasıl bir ilişki var? ?