Hiç bu şekilde düşünmemiştim Zoro gözümden düştü belki Kaido açtı, belki ihtiyacı vardı yemeye, belki günlerdi yememişti yemek, ulan Zoro milletin ekmeğini rahat bırakBize de mi huffhuff........ Ulan Oda...
Yemek yerken yılan bile dokunmaz. Zoro'nun nasıl biri olduğunu daha net görüyoruz.!!!!!! Saygısız, küstah herif......... Nimete de gram saygısı yok........
Sanji'den çok Germa kurtarmıştı.WCİ'de aynısını Sanji'de yapmıştı. Üstelik çok daha umutsuz oldukları bir yerde. Binlerce düşmanın arasından kurtarmıştı. Kaptanını korumayacaksa ne işe yarar ki Zoro.
Aslında, kadınları Robin döver demek istemiştim ama bu da güzelmişBu kadını benim için döversen ucundan gösterebilirim....
Teknik ismini önceki bölümde söylemişti ya zatenLuffy teknik ismi söylememeye başladı. Al bunu dediği sahnedeki saldırı galiba Kong Gun saldırısı. Çivi gibi çakmış yere. Luffy'nin saldırısının efektleri bu bölüm ayrı bir hoş çizilmiş geliştiriyor kendini Oda.
Kong Gun'ı söylemedi. Son da al bunu dediği Kong Gatling bittikten sonraki atak. Kong Gun'a benziyor.Teknik ismini önceki bölümde söylemişti ya zaten
Hayır düşman bölgesindeydiler. Luffy bitikti her yerde düşmanlar vardı. Germa 66 olmasa kaçma şansları da yoktu. Fanlığa gerek yok yoktur. Germa 66 olmasa Luffy oradan kurtulabilir miydi?Neredeydiler de o kadar umutsuzlardı 3 imparatora karşı savaşıyorlardı herhalde.