Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra yamato babam beni niye dövüyo desin . Bi düşün niye? Zavallı babanın oden travması var yine de gelmiş ben odenim hehehe demişin yamatoyu OP evreninin en berbat çocuğu olan ediyorum karaktere sinir olmuyorum ama berbat bir kız çocuğu olduğu bir gerçek :ehe:
 
Bize de mi huffhuff........ Ulan Oda...
Yemek yerken yılan bile dokunmaz. Zoro'nun nasıl biri olduğunu daha net görüyoruz.!!!!!! Saygısız, küstah herif......... Nimete de gram saygısı yok........
Hiç bu şekilde düşünmemiştim Zoro gözümden düştü belki Kaido açtı, belki ihtiyacı vardı yemeye, belki günlerdi yememişti yemek, ulan Zoro milletin ekmeğini rahat bırak :of:
 
Ya Kaido god-mode açmış ya da iç organlarına aldığı hasarı sonunda eğlenceli bir dövüş diye epinefrinden dolayı hissetmiyor.Yoksa değil çatı 5'lisi çatı 20'lisi olsa Kaido'yu alamazlar adamın bir şekilde hasar alması lazım.
Dövüşün ortalarında Zoro'nun Kaido'yu bir kaç farklı yerden delik deşik etmesi lazım sonra da delinen yerlerden Luffy'nin içten verdiği hasarlar sonucu kan felan fışkırır öyle bir sahne bekliyorum.Dövüşün en etkilileri hala bizim ikili Luffy yatarken bile malum kişiden çok iş yapıyor artık sür şu adamı oyuna be Oda.
Law bende buradayım diye gidip Kaidoya Linline etkisiz saldırılar atmayı bırakıp ya dövüş tarzını değiştirsin supluğa geçsin tam olarak ya da gamma knife v2 gibi bir şeyler çıkarsın ortaya.
Sanji'yi çok pis yedi Oda cidden üzülüyorum bu karaktere 1 övüyorsa 6 gömüyor cidden ayıp artık.
 
ingilizce okuyamayan, spoilerdaki çeviriden bakan varsa spoilerdaki yanlış bilgilerden biri, cp0 2 yonkonun düşeceğine imkan vermiyor. spoilerde ingilizceye çeviren yanlış çevirmiş. ikincisi de samuraylar ve yeni jenerasyon tobi roppodan kurtulamazsa gruplar halinde hızlı bir şekilde yenilmeye başlayacaklar diyor. bide kaidonun saldırılarında biraz sıkıntı var ama o önemli değil. resimlerden anlasılıyor.
 
Son düzenleme:
Luffy teknik ismi söylememeye başladı.:D Al bunu dediği sahnedeki saldırı galiba Kong Gun saldırısı.:D Çivi gibi çakmış yere. Luffy'nin saldırısının efektleri bu bölüm ayrı bir hoş çizilmiş geliştiriyor kendini Oda.:D
Teknik ismini önceki bölümde söylemişti ya zaten
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık