Aşağıyı üstün körü geçmesi falan herhalde bizim tamamen ana odağımız burası olacak gibi hissettirdi.Aşağıdada Marco-queen&kinge belki odaklanır.Bölümde ayrıca çok iyi beğendim.
Sağ kol, sağ kolluğunu yapıyor zaten. Adam hakiyi öğretirken kaç defa dedi kaba kuvvet kullanma diye... Ona rağmen yine kaba kuvvet kullandı hakisi bitti. Sağ kol olmasa ejderha maması olmuştu. Big Mom bile bu sefer kılıcı değil Zoro'yu övdü. Geçiniz. Sağ kol adam, kaptan necidir belli değil...Sağ kol sağ kolluğunu yapsaydı da bütün yükü kaptanın omuzlamasına izin vermeseydi. Sadece Zoro değil diğer ikilinin de çatıda ne yap(ma)dığı malum......... Yazık. Keşke yeşil yerine Yamato olsaydı orada. Böyle bir durum yaşanmazdı hem.
Doffy'i görünce hıçkıra hıçkıra ağlayan adamı Kaido şelaleye çevirir iki üç sayı sonra.Aynen zaten law korkak biri ölümüne girdigi seylerden de kaçti. Zaten jinbe'den de güçsüz ve yonkou'ya korkmadan dalan adam aka karsisinda aglayacakti. Ben nasıl görmedim bunlari ?
Yamato, Zoro'nun kılıcını görünce verdiği tepkiyi okuduğunda üzüleceksin. ? (Kılıçla ilgili metafor yapılmadı)Sağ kol sağ kolluğunu yapsaydı da bütün yükü kaptanın omuzlamasına izin vermeseydi. Sadece Zoro değil diğer ikilinin de çatıda ne yap(ma)dığı malum......... Yazık. Keşke yeşil yerine Yamato olsaydı orada. Böyle bir durum yaşanmazdı hem.
Heee sonra kaido’da düştü zatenScanda görememiştim Zoro baya kan almış gövdeyi biçmiş. Güzel bölüm
Kendin bile inanmiyon dof vs'si de belli zaten. Niye zorluyon? Ne diyelim yav he.Sağ kol, sağ kolluğunu yapıyor zaten. Adam hakiyi öğretirken kaç defa dedi kaba kuvvet kullanma diye... Ona rağmen yine kaba kuvvet kullandı hakisi bitti. Sağ kol olmasa ejderha maması olmuştu. Big Mom bile bu sefer kılıcı değil Zoro'yu övdü. Geçiniz. Sağ kol adam, kaptan necidir belli değil...
Doffy'i görünce hıçkıra hıçkıra ağlayan adamı Kaido şelaleye çevirir iki üç sayı sonra.