Sanmıyorum bırakacaklarını ama bakalım.Enma boyle ise diger kilic da bos degildir. Ayrica zoronun enmayi wano sonu birakacagini dusunuyorum. Sanji icin ise suiti birakmasini umut ediyorum.
Sanmıyorum bırakacaklarını ama bakalım.Enma boyle ise diger kilic da bos degildir. Ayrica zoronun enmayi wano sonu birakacagini dusunuyorum. Sanji icin ise suiti birakmasini umut ediyorum.
Oden'in attığı Kaido'yu bir süre saf dışı bıraktı zaten kıyaslanamaz da, bu Zoro'nun attığı tek kesik olmayacaktır dövüş boyunca atar daha.Yalnız işin garip tarafı, Oden'in Kaido'ya kalıcı hasar bıraktığı o atakta hiçbir efekt yok. Ona rağmen baya bir sağlam etki bırakmış gibi çizmişti. Şimdi Zoro sahnesinde baya baya farklı bir efekt görüyoruz ama onun da etkisi Oden'in atağı ile kıyaslanamaz derecede.
Garip...
Yok onlar başka konular da efekt anlamında Zoro'nun sahnesi çok daha etkileyici. Oden de böyle bir şey yok ama atağı çok daha kuvvetli. Mantığı ne onu anlamadım. O tarz efektlerin çıkartılması sağlam bir atak olduğuna dair algı oluşturmak bilgi vermek. Hal böyleyken acaba o zamanki Kaido ile şimdiki farklı o yüzden bu atak daha güçlü bile olsa aynı etkiyi beklemeyin mi demek istiyor?Oden'in attığı Kaido'yu bir süre saf dışı bıraktı zaten kıyaslanamaz da, bu Zoro'nun attığı tek kesik olmayacaktır dövüş boyunca atar daha.
CP0 üyelerinin canon olmasa bile Heart Of Gold özel bölümünde Mad Treasure ile eşit dövüştüğünü görmüştük.Mad Treasure Luffy Gear 3 kullanana kadar kendisine karşı koyabilmiş birisi bu yüzden tahminen Headliner seviyesi bir karakter.CP0 ajanları da bunun bir tık üstüdür.Adadaki Cp0 üyelerinin seviyesi sizce nedir? 3 kişi var. Tahmininiz ne şekilde?
Zoro'nun atağının daha güçlü olduğunu sanmıyorum, Oden'in yarası hala sızlıyor. Bu sadece psikolojik bir olay da değil, bildiğin yara dile gelmiş konuşuyor. Zoro'nun efekt olayı hakisiyle ilgili daha çok, ya da haki gibi işte işine geldiğinde çiziyor işine gelmeyince çizmiyor.Yok onlar başka konular da efekt anlamında Zoro'nun sahnesi çok daha etkileyici. Oden de böyle bir şey yok ama atağı çok daha kuvvetli. Mantığı ne onu anlamadım. O tarz efektlerin çıkartılması sağlam bir atak olduğuna dair algı oluşturmak bilgi vermek. Hal böyleyken acaba o zamanki Kaido ile şimdiki farklı o yüzden bu atak daha güçlü bile olsa aynı etkiyi beklemeyin mi demek istiyor?
Seviyelerini ön görmek zor ama 2 yıl önceki Rokushiki tekniklerine sahip haki kullanıcıları'nın savaşlarını izlemek isterdim.Adadaki Cp0 üyelerinin seviyesi sizce nedir? 3 kişi var. Tahmininiz ne şekilde?
Uçan altılıya yakın güçtedir bence.Adadaki Cp0 üyelerinin seviyesi sizce nedir? 3 kişi var. Tahmininiz ne şekilde?