Cidden nerden nereye lan...
Son düzenleme:
Şimdi roukugan haki tekniği diyebilir miyiz. Lucci de kullandıktan sonra nefes nefese kalıyorduLuffy'de de Wheze Wheze efekti koyulmuş ve ardından hakisinin bittiğini görüyoruz. Önceki bölümde de Zoro'da wheze efektleri vardı. Büyük ihtimal Zoro'da o saldırısına sağlam haki eklemişti. O yüzden kendine kızar gibi tüh ıskaladım felan diyordu.
"Bu soruya cevap vermek külliyen kelime israfı."Oda-sama işi gücü bıraktı kaç bölümdür "Meyvesiz Luffy vs Roronoa Zoro" konusuna cevap veriyor. Zoro=Epitome of Power.?
Mantıklı. Zaten diyen çok kişi vardı. İçten hasar veriyordu. Lucci her zaman kullanamıyordu.Şimdi roukugan haki tekniği diyebilir miyiz. Lucci de kullandıktan sonra nefes nefese kalıyordu
Haki olduğunu düşünmüyorum. Daha çok şok dalgasına benziyor.Şimdi roukugan haki tekniği diyebilir miyiz. Lucci de kullandıktan sonra nefes nefese kalıyordu
Öyle zaten çünkü bunlar serinin zirveleri,Luffy'nin alacağı power upların yüzde 90'ı bu canavarlarda mevcut zaten.Harbi bu formuna napacaklar merak ediyorum. Değil zoro, luffy ile aynı anda ashura açsalar yine inmez bu iki hayvan yonku. Bişeyler olmalı. Bigimamı devre dışı kalacak yada destek gelcek. Başka yolu yok. Meyve uyandırsan yine başedemezsin bunlarla.