Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzel ancak ben artık tayfanın geri kalanının dövüşlerini de görmek istiyorum. Yıllardır Luffy-Zoro (ve belki Sanji) dışında birini adam akıllı vs ye sokmuyor Oda. Daha hiçbirinin potansiyelini göremedik.
 
Bigmom gene hafızasını kaybeder ve Kaido dalarsa anca Kaido düşer. Başka türlü zor Bigmom'ın aradan çıkması lazım belki cp0 yada Marco devre dışı bırakabilir.
 
Benim başından beri bir tahminim var hep söyledim. Hawkins kukla yapıp düşmanlarından aldığı saldırılarıların hasarını yanındaki adamlara kukla yaparak aktarıyor ya hani, heh işte o kuklaları bizimkilere basacak böylece ne kadar darbe alırlarsa alsınlar ölmeyecekler bu sürede bizimkiler kendilerini geliştirme imkanı bulacak. tabiki bu kukla sayısı sonsuz değil örneğin hepsine 50 şer tane verecek. Biliyoruz ki birde kaidonun adam sayısı çok fazla. Hawkins kaidonun yanında yer aldığını sandığımız tüm o zamanlarda kaidonun adamlarını kukla olarak yaptı bile kendine. Yani kendisine alacağı her darbede kaidonun adamlarıda düşecek böylece bizim tayfayla kaidonun tayfasının adam sayısı farkıda azalacak.
 
Çok benzer değiller. Büyük ihtimal WB ile Roger'ın yaptığı Janjanlı Vol 2. Çünkü haki kılıçlarından dışarı doğru akıyor. Sonra çarpıştıklarında da zaten görüyoruz ki silahları birbirine değmiyor.

Zoro'dakinde ise haki dışarı taşmaktan çok kılıcın etrafını kaplıyor. Yani Hyo Emicenin anlattığı vol 1 de vücudun etrafını görünmez bariyerle sarmak yerine kılıcın etrafını o bariyerle sarıyorsun gibi duruyor.

Bir de Zoro'dakinde şekli biraz daha farklı onun sebebinin de Enma olduğunu düşünüyorum açıkcası. Çünkü WB ile Roger'ın kılıcından taşan haki efekti tamamen aynı.
Aynı seviyede değil zaten ama onun alt versiyonlarından. O tekniğin giriş seviyesi olarak görüyorum ben.
 
Oda zamanında Jinbei'nin Luffy'ye İntikam Savaşından bahsetmesiyle Teach'i en kötü nova klasmanından yonkou klasmanına şak diye attı. Şimdi de Luffy'yi, en büyük rakibi olarak gösterilen Kid'le beraber çizip aradaki güç farkını göstererek Luffy'yi en kötü nova klasmanından daha üst bir mertebeye çıkartıyor. 1000 bölüm oldu yahu bu normal evet ama Kid'i ergence sözler söyleyen, Luffy'nin her saldırısına şaşıran biri olarak çizmesi gerekir miydi? Okuyucular olarak bize bıraksaydı keşke aga arada klasman farkı varı biz söyleseydik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık