Ben onu 3 canavardan ikisinin kapılarını/zircirlerini kırdı diye yorumladım. O iki canavar Kaido ve Linlin.Sayfanın en üzerindeki kapıların ikisi kırılmış bu ne anlama geliyor acaba?Şu
3. ise artık Teach mi olur Zoro mu olur bilmiyorum.
Ben onu 3 canavardan ikisinin kapılarını/zircirlerini kırdı diye yorumladım. O iki canavar Kaido ve Linlin.Sayfanın en üzerindeki kapıların ikisi kırılmış bu ne anlama geliyor acaba?Şu
Luffy dövüşmezken daha fazla çizeceğini sanmıyorum. Yok canııım, çatıyı çizmek artık.Ben Kaido'nun çatıdakileri dövmesini görmek istiyorum. Şöyle bağırta bağırta bir dövsün şu veletleri de evcilik oynamadıklarını anlasınlar.
Ben açıkçası sıkıldım çatı savaşındanLuffy dövüşmezken daha fazla çizeceğini sanmıyorum. Yok canııım, çatıyı çizmek artık.
Lütfen yüzde muhabbetlerine girmeyelim işin içinden çıkılmıyorKaido zaten bir yandan ada taşıyor. Gamma yiyince de yüzde bilmem kaçına düştü. Zoro'nun tükenmiş Kaido'yu kesmesi bir şey sayılmaz.
Burada asıl mesele şu, kaido bu saldırılarla düşer mi? Düşer. Fakat ne kadar süre bu saldırıları yerse düşer? 5 saat mi? Bu kadar dayanıklılık bizim bebelerde var mı? Saldırı şiddetleri artarsa ne olur? Daha kısa sürede düşürebilirler.Öyle değil bas baya hasar aldıkça eğlenen tipler. Savatan hoşlanıyorlar.
Dediğim gibi kritik bir eşik var. Su an o eşiği aşan tam olmadı. Ama bu saldırılar etkisiz demek değil. O eşik aşıldığında ise bu ikilinin aklına yenilme korkusu düşecek işte o zaman bu gülmeleri felan görmeyeceğiz bence.
Döngüye girdiği için sıkmaya başladı. Novalar vuruyor, imparatorlar kalkıp gülüyor. Hep aynı şey. İşler ciddileşmeli ve artık yavaştan bazı sonuçlar elde etmeliyiz. Yine de, aşağıya tercih ederim. Sonuçta Zoro.Ben açıkçası sıkıldım çatı savaşından
Ahaha. Yerde şaftı kaymış gibi duruyor.Luffy Allah ne verdiyse girişti, bam küt ama karşıdaki için bir şey ifade ermedi. Kuru ejderi patakladı ki Kaido'yu ejder formunda dövmeyen kalmadı.
Mesele böyle bir handikap ile durumu çıkmaza sokması. Lan böyle handikap mı olur 10 dk hakisini şarz edene kadar adamın boğazına çökerler.
Sırf laf kalabalığı bu senaryo, Zoro ve diğerleri zaman kazandıracak Dressrosa gibi.
Luffy kimseyle teke tek girmesin bu formda canına okurlar.
Aşması lazım bu dezavantajı.
Kaido için 10 tane G4 olsa sıkıntı yok. Zoro olmasa Kaido yine tek atıp mapusa tıkar bu Luffyi.
Tamam ama Zoro'nun kesmiş olması bir anlam ifade etmiyor onda anlaşalım.Lütfen yüzde muhabbetlerine girmeyelim işin içinden çıkılmıyor