Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü tekrar okumanızı tavsiye ediyorum yanlış anlamayın Zoro fanı değilim gözlerimin gördüğü ve serinin çizerinin bana geçirdiği hisse dair yazdığım şey bunlar.Panel panel diyaloğu satır satır anlatmayalım birbirimize şimdi herşey net zaten bir karaktere hakkını verince diğer karaktere sallamış olmuyoruz zaten Luffy Zoro ve Sanji'yi eşit severim.Zoro önce yarattığı hortumu kendi hortumuyla absorbe ediyor sonra da kesince zaten buna şaşırıyor ve durumun ciddiyetini anlayıp hybrit forma geçiyor orada Law dan Kid'den ve ya killer dan korktuğu için ciddiye almıyor işi Luffy zaten servis dışı hasar almasa hybrit forma geçmezdi ejder olarak saldırıları almaya kendince eğlenmeye devam ederdi zaten.Ha gelecek bölüm yada ondan sonraki bölüm Hybrit formuyla thunder bagua çakıp Zoro da dahil çatıdakilerin hepsini tekleyebilir o ayrı mesele :D
Zoro'nun saldırısını yedikten sonra tekrardan Meyve formunda saldırılar yapıyor. Zoro Luffy'i kucağına almış kaçıyor burada.


Ardından zaten panel değişiyor aşağı katlar hakkında ufak bilgiler geliyor.


Son sayfada da direkt Hibrit formuna geçmiş haldeyken görüyoruz.

Zoro mu sokmuş Kaido'yu Hibrit formuna? Bence de her şey net :D
 

Üye silindi 5781

Şu
Sayfanın en üzerindeki kapıların ikisi kırılmış bu ne anlama geliyor acaba?
Anlaşıldı. Çatıya 3 giriş ve çıkış varmış..
Luffy , çatıya girerken kapıyı kırmıştı. En sağdaki kapı oranın.
Kid başka bir kapıdan girmişti muhtemelen ortadaki kapı da onun. Çünkü elinde büyük bir metal topluluğu vardı ancak ve ancak o kapıdan geçebilir bu metal topluluğu.
Diğer kapı ise...
Jack'in tedavi edildiği daha doğrusu tedaviye götürüldüğü kapı.
Minkleri hatırlıyorsanız 1000. bölümün ilk panelinde Luffy'nin girdiği kapıdaydı.
Bu kapının girişinde Jack yoktu ve hatta bunu bölüm yorumlarında da yazmıştım bu çok mantıksızdı. Jack de yok Kid de yok. Kid'in metalleri de yok.
Meğerse 3 tane giriş varmış.
Neden Jack'in tedavi edildiği daha doğrusu tedaviye götürüldüğü kapı olduğunu söyleyeyim.
Kaido Jack yenilince ''Yaralarınla ilgilensinler.'' diyor.
Jack büyük ihtimalle bu kapıdan Canavar Korsanları tarafından götürüldü. Böylece Jack'in nereden , Kid'in de nereden girdiği belli oldu çatıya.
(Sol taraftaki panel)
Kid eğer Luffy'nin girdiği kapıdan girseydi kapının Luffy kapıya vurmadan önce hasarlı halde olması gerekirdi. Çünkü dediğim gibi Kid yukarıda büyük bir metal topluluğu ile bulunuyor.
Ama Luffy o kapıdan geçen ilk kişi olduğu için kapıyı ''kırarak'' giriyor.
Sonuç olarak:


İlk kapı Luffy'nin giriş yaptığı
İkinci kapı Kid ve Killer'ın giriş yaptığı
Üçüncü kapı da Jack'in götürüldüğü kapı
Böylece Jack nerede sorusu ortadan kalkıyor.
 
Benim anladığım Zoro Ejder formu yaratıyor bu ateş mi Aura mi bilmem zaten bunu yapabiliyor ,ama Enma üzerinde de ayrıca bir haki çıkıyor Wb Roger gibi , fakat bunu şekillendirmiyor , zaten şekilllendirip keskinleşse havayı yaran bir haki çıkıyor, belki Wb ve Roger bu hakiyi salarken aynı zamanda içten yanmalı da basıyor ve o şekle bürünüyor
Zoro’nun öğrenmesi gereken içten yanmalı , o da tam oldumu ve güç seviyeleride arttığından zamanla Wb gibi olur ,Luffy de Roger, seri sonu en güçlü ikş korsan bunlar olacak gibi

bölüm çok güzeldi , Luffy bir Tama için bir de Zoro için böyle saldırdı,Bu kadar sinirleneceğim tahmin etmezdim Zoro için))) belki erkenden tüketti kendini savaş sonunda haki biterse Zoro nun taşıması gerektiğini bilmesi için
 

Üye silindi 1004

Big Mom'ın sıfatı o yüzden mü çöküyor? Saldırılar baya etkili ama indirmek için yeterli değil.
Hepsinin saldırısı baya çaresizce Luffy'nin yaptıkları dahil. Big Mom şaşırıyor ama, Kaido da bir şey olmadığını görünce şamataya kaldığı yerden devam ediyor.

G4 janjanlı haki yokken bile Kata seviyesi adamı uçuruyordu hasar veriyordu.

Üstüne janjanlı haki varken bile g4 çok işlemedi Kaido'ya.

İmparatorlar çok başka seviye.
G4'la Kaido'yu almanın imkansız olduğunu gösterdi Oda bize. Bu saatten sonra G4 için umudu olan baya naif düşünüyordur. Yonkoular karşısında bariz çöp G4.
 
Wheze wheze efektinden aslında hatrı sayılır haki eklediği belli. Bu bölüm ki atağa o kadar ekleyemedi. O saldırı tutsaydı güzel zarar vericekti. Yine de Zoro daha idareleri kullanıyor gibi şimdilik. Büyük ihtimal bu yeni mod ile Kaido diğer dörtlüyü indirecek. Luffy yeni bir şey ile gelip baya bir dövüşecekler. O sıra kritik bir arada Zoro tüm hakisini yüklediği bir atakla Kaido'yu gafil avlayacak.
Tam Luffy düşmüşken Kaido'nun hibrit mod açması bana da benzer şeyler düşündürdü. Muhtemelen çatıyı bir süre göstermeyecek ve gösterdiğinde, dört nova da yerde yatıyor olacak. Bu sırada da Luffy kalkacak. O tarz bir şey olabilir.
 
Hepsinin saldırısı baya çaresizce Luffy'nin yaptıkları dahil. Big Mom şaşırıyor ama, Kaido da bir şey olmadığını görünce şamataya kaldığı yerden devam ediyor.



G4'la Kaido'yu almanın imkansız olduğunu gösterdi Oda bize. Bu saatten sonra G4 için umudu olan baya naif düşünüyordur. Yonkoular karşısında bariz çöp G4.
Öyle değil bas baya hasar aldıkça eğlenen tipler. Savatan hoşlanıyorlar.

Dediğim gibi kritik bir eşik var. Su an o eşiği aşan tam olmadı. Ama bu saldırılar etkisiz demek değil. O eşik aşıldığında ise bu ikilinin aklına yenilme korkusu düşecek işte o zaman bu gülmeleri felan görmeyeceğiz bence.
 
Tam Luffy düşmüşken Kaido'nun hibrit mod açması bana da benzer şeyler düşündürdü. Muhtemelen çatıyı bir süre göstermeyecek ve gösterdiğinde, dört nova da yerde yatıyor olacak. Bu sırada da Luffy kalkacak. O tarz bir şey olabilir.
Ben Kaido'nun çatıdakileri dövmesini görmek istiyorum. Şöyle bağırta bağırta bir dövsün şu veletleri de evcilik oynamadıklarını anlasınlar.
 
Ben de tam aksi oluştu. Spoiler de verilen algıyla daha fazla şey bekliyordum ama abartılacak bir durum olmadı şimdilik. Hibrit form ise kesinlikle ondan dolayi değil benim aldığım hisse göre. Çünkü zaruriyet olduğu için geçmiş gibi değil de kendini göstermek istediği için geçmiş gibi duruyor. Kaido baya baya eğleniyor şu an. Eğlendiği için hasarlar etkili değil anlamı da çıkmasın.

Su an öyle bir aralikta hasar alıyor ki ne onu tam indirebilecek ataklar ne de ona hic tesiri olmayan ataklar. Tam ortası.

En çok zararı da Luffy'den aldı şu ana kadar. Ejder formunu çok kötü ediyor yerde 10-20 saniyesi var Kaido'nun, sonra ayağa kalkıyor. Zoro'nun ayağından sonra direk karşılık veriyor öyle kötü bir durumda değil.
Zaraki gibi takılıyor şu an. Hiç hasar almasa eğlenmezdi zaten.
 
Luffy Allah ne verdiyse girişti, bam küt ama karşıdaki için bir şey ifade ermedi. Kuru ejderi patakladı ki Kaido'yu ejder formunda dövmeyen kalmadı.

Mesele böyle bir handikap ile durumu çıkmaza sokması. Lan böyle handikap mı olur 10 dk hakisini şarz edene kadar adamın boğazına çökerler.

Sırf laf kalabalığı bu senaryo, Zoro ve diğerleri zaman kazandıracak Dressrosa gibi.

Luffy kimseyle teke tek girmesin bu formda canına okurlar.

Aşması lazım bu dezavantajı.

Kaido için 10 tane G4 olsa sıkıntı yok. Zoro olmasa Kaido yine tek atıp mapusa tıkar bu Luffyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık