Timeskip öncesinden mi bahsediyorsun?Muhtemelen Luffy'den çok daha iyi bir seviyedir. Daha önce Luffy'i hiç çaba harcamadan madara etmişti.
Timeskip öncesinden mi bahsediyorsun?Muhtemelen Luffy'den çok daha iyi bir seviyedir. Daha önce Luffy'i hiç çaba harcamadan madara etmişti.
Law yerinde olsam gider Luffy'le Kaido'nun bedenini değiştirirdim. Sonra Kaido bedenindeki Luffy, Linlin'i komalık ederdi. Ardında Kaido'yu tek sıkıştırırlardı. Ama hiçbirisi o kadar zeki değil.Şu law, linlin ile kaidonun bedenleri değiştirirse her şey bitecek de işte...
Evet atlama öncesi.Timeskip öncesinden mi bahsediyorsun?
Birbirlerinin bedenlerinde dövüşemezler benceNasıl bitecek?
G5 Mİ GELİR uyanışmı g4 yoksa başka formumu sneakman gibiGücü yetmiyor daha fazla kan çıkarmaya darısı G5'ın başına.
Sizce kaido sanji gibi linline bakar mı ? yoksa ablam o benim bakmam mı derŞu law, linlin ile kaidonun bedenleri değiştirirse her şey bitecek de işte...
Kidd'de dediğin gibi bir teknik olsa Luffy'nin yaptıklarına bu kadar şaşırır mıydı yahu?Kiddo'dan ümidim büyük, çıkart artık sakladığın gücünü/tekniğini
Luffy'e göster nasıl olurmuş
Böyle bir şey olmazsa, senin hakkındaki düşüncelerimi gözden geçireceğim
G4 yeter da artıkG5 Mİ GELİR uyanışmı g4 yoksa başka formumu sneakman gibi
BM'de şaşırıyor, Luffy'i hypeleme çabaları Oda'nın.Kidd'de dediğin gibi bir teknik olsa Luffy'nin yaptıklarına bu kadar şaşırır mıydı yahu?