Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law yerinde olsam gider Luffy'le Kaido'nun bedenini değiştirirdim. Sonra Kaido bedenindeki Luffy, Linlin'i komalık ederdi. Ardında Kaido'yu tek sıkıştırırlardı. Ama hiçbirisi o kadar zeki değil.



Evet atlama öncesi.
Atlama öncesi haki bilen çoğu kişiyi luffyi tokat manyağı yapardı zaten. Arkadaşın sorduğu soru o değil.
 
Gear 5: Kucaksızman
G4 hakisi bittikten sonra 10 dakika powerbank işlevi görmektedir. Ücretsiz powerbank. Handikapı olmaz olur mu tabiki var. 10 dakka siz beklerken iş işten geçmiştir
 
Luffy cidden her şeyini koymuş saldırıya. Geçen bölüm Zoro'nun yıldırım yemesinden sonra sinirlendiği belliydi zaten. Tutmamış kendini.

Enma'nın yaydığı auranın ne olduğunu az çok anlamış olduk. Resmi çeviri gelince daha net anlarız ama şurası kesin; o etrafında dalgalanan şey hakiymiş. Biz, geçen bölüm onu alev sanmıştık. Değişik bir haki türü sanırım. Enma'nın farkını, şu panelde çok net göstermiş:

İşaretlediğim yerde, sadece Enma'dan çıkan aura farklı. Demek ki, Enma hakiyi farklı bir forma büründürüyor. Eğer böyleyse, tam da benim bahsettiğim ve istediğim şey olmuş oluyor. Zoro, şimdilik bu tarz bir hakiyi kullanamadığı için Enma'ya muhtaç ama bu hakiyi kullanmayı öğrendiği zaman, bu muhtaçlığı kalmayacak. Zaten Kaido'nun gövdesinde tek bir kesik olması, sadece Enma'yla kesebildiğinin göstergesi.
Yalnız, taşan hakiye bakar mısınız... Geçen bölüm neden BM'nin endişelendiğini şimdi daha iyi anladım. Şu hakiye bakın:

Acaba bu tam olarak ne çeşit bir haki? Kaido'nun derisini aşabiliyor. Yani tahminimce, janjanlı haki versiyon 1 dediğimiz haki olabilir. Luffy bunun versiyon 2'sini de kullanabiliyor.

Bölümün en güzel panelini de atayım:
Wheze wheze efektinden aslında hatrı sayılır haki eklediği belli. Bu bölüm ki atağa o kadar ekleyemedi. O saldırı tutsaydı güzel zarar vericekti. Yine de Zoro daha idareleri kullanıyor gibi şimdilik. Büyük ihtimal bu yeni mod ile Kaido diğer dörtlüyü indirecek. Luffy yeni bir şey ile gelip baya bir dövüşecekler. O sıra kritik bir arada Zoro tüm hakisini yüklediği bir atakla Kaido'yu gafil avlayacak.
 
Bölümü tekrar okumanızı tavsiye ediyorum yanlış anlamayın Zoro fanı değilim gözlerimin gördüğü ve serinin çizerinin bana geçirdiği hisse dair yazdığım şey bunlar.Panel panel diyaloğu satır satır anlatmayalım birbirimize şimdi herşey net zaten bir karaktere hakkını verince diğer karaktere sallamış olmuyoruz zaten Luffy Zoro ve Sanji'yi eşit severim.Zoro önce yarattığı hortumu kendi hortumuyla absorbe ediyor sonra da kesince zaten buna şaşırıyor ve durumun ciddiyetini anlayıp hybrit forma geçiyor orada Law dan Kid'den ve ya killer dan korktuğu için ciddiye almıyor işi Luffy zaten servis dışı hasar almasa hybrit forma geçmezdi ejder olarak saldırıları almaya kendince eğlenmeye devam ederdi zaten.Ha gelecek bölüm yada ondan sonraki bölüm Hybrit formuyla thunder bagua çakıp Zoro da dahil çatıdakilerin hepsini tekleyebilir o ayrı mesele :D
Ben de tam aksi oluştu. Spoiler de verilen algıyla daha fazla şey bekliyordum ama abartılacak bir durum olmadı şimdilik. Hibrit form ise kesinlikle ondan dolayi değil benim aldığım hisse göre. Çünkü zaruriyet olduğu için geçmiş gibi değil de kendini göstermek istediği için geçmiş gibi duruyor. Kaido baya baya eğleniyor şu an. Eğlendiği için hasarlar etkili değil anlamı da çıkmasın.

Su an öyle bir aralikta hasar alıyor ki ne onu tam indirebilecek ataklar ne de ona hic tesiri olmayan ataklar. Tam ortası.

En çok zararı da Luffy'den aldı şu ana kadar. Ejder formunu çok kötü ediyor yerde 10-20 saniyesi var Kaido'nun, sonra ayağa kalkıyor. Zoro'nun ayağından sonra direk karşılık veriyor öyle kötü bir durumda değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık