Nasıl çöp oluyor o zaman yav.Çöpriko okumadım, bilmiyorum.
Nasıl çöp oluyor o zaman yav.Çöpriko okumadım, bilmiyorum.
Cesurumdan ziyade iradesinden bahsediyor zaten haki irade meselesi. Haki sayesinde savunmuştur 2. SaldırıyıHatırlatma ya,yıldırım yer yok ben lastiğim ateş yer yok ben cesurum,yersen.
Üç kişi ile mi açacağız? Çünkü Luffy ve Zoro'nun kesinlikle yıkılmayacağı belli bir şey.Smoker, Onigashima yere inene kadar çatıda kimler ayakta durabilir bir iddia konusu açsak olmaz mı?
Law'ın eline bakıyorlar o konuda ama o atar yapmakla meşgul. Luffy'nin tek yediği saldırı tekrarlandığında Big Mom ile yer değiştirmesini umut ediyorum.Bizimkiler savunma konusunda çok zayıf, Kaido bir hareketiyle Zoro,Killer ve Law'a tek atar.Ancak bu üçlü Kaido sinirlenmeden en güçlü saldırılarını yapıp aradan çıkmalı yoksa Kaido önce davranırsa hiçbiri hasar veremeden teklenirler.
Animesi harbi çok kötü. Ama karakter tasarımları mükemmel. Karaktersiz Komatsu olmasa mükemmel olabilirdi...Nasıl çöp oluyor o zaman yav.
Kitabı kapağından anlarım ben aslanım.Nasıl çöp oluyor o zaman yav.
İlk turdan biter mi diyorsun dövüş. Ben hep bu dövüşün diğer boss dövüşleri gibi bir kaç farklı bölümden olacağını düşünmüştüm. Bu yüzden Onigashima inene kadar bizim beşlinin başlarında kuşlar uçmaya başlar diyordum.Üç kişi ile mi açacağız? Çünkü Luffy ve Zoro'nun kesinlikle yıkılmayacağı belli bir şey.
Bizimkiler yenildikleri anda öldürülürler, ikinci bir tur olmaz yani.İlk turdan biter mi diyorsun dövüş. Ben hep bu dövüşün diğer boss dövüşleri gibi bir kaç farklı bölümden olacağını düşünmüştüm. Bu yüzden Onigashima inene kadar bizim beşlinin başlarında kuşlar uçmaya başlar diyordum.