Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis Bide Killer'ın o saldırısının hazırlık süresi var, Kılıçlarını belli bir hızda döndürüp, çıkan sesle saldırıyor anladığım kadarıyla. Belki teke tek dövüşte yapabileceği bir saldırı değil, bu hazırlık süresi yüzünden. O yüzden o kadarcık etki olsun.
Görüntü olarak dehşet bir saldırı karizması var o tekniğin çok güzeldi düşünsene MF'de hazırlık sürecine girip şöyle bir atak yolluyor offf :D
 
Her ne kadar Zoro'yu çok sevsemde Enma'ya bu kadar fazla anlam yüklenmemeliydi,kaakterin önüne geçti.

İkinci olarak Kaido'nun rakibi Luffy olarak düşünsem de, Luffy'nin hem ateş hem de yıldırım tekniklerine karşı savunma geliştirmesi sanki Bigmom'ın direk rakibi olacak gibi geliyor.
Onu da Elbaf'ta döver.
 
Onun ben de farkındayım ama aşırı dengesizlik yaşanıyor bazen onu anlatmaya çalışıyorum.
Toriko da öyle miydi? Adam yumrukla boşluk açıyordu adamda. İşte yansıtılması gereken etki o dur. Luffy ağacı içten yok etmiyor bildiğin ağacın önü kalıyor arkası toz oluyordu. Şöyle bir etki göstermez rakip üzerinde.:(
 
2 yonkou vs 5 nova kapışması hakkında ne düşünüyorsun ?
Burada herkes havalara uçuyor, ama bana göre 5 Nova pek de bir varlık gösteremiyor iki İmparator'a karşı. Koca Ana bir yıldırım saldırısı ile pert etti dört kişiyi, Luffy bile az daha yete yatıyordu Kaido'nun saldırısını yiyerek. Yani 5 Nova üstün taraf gibi görünse de, en ufak bir hatada yalan olur. İmparator tarafının böyle bir sıkıntısı yok. İkisinin de bir kamyon dayak yeme ve yenilmeme şansı var.
 
Yalnız zarar veriyor şu anda çok daha fazlasını vermeliydi. Büyük ihtima Oda kafasında bu atakların etkisi fazla yaptırtmıyor ki sona doğru sakladığı atakları kamehameha tarzı atakların etkisini çizdiğimizde mest olalım. Olay aslında senaryoya kayıyor.
Demek istediğim yumruğun etki etmesi için çok daha güçlüsünü vurması lazım sanırım. Yoksa kınların vurduğu yerde Luffy'nin atakları çok daha fazla etkilemeliydi zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık