Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alev, kılıca haki bastığından siyahımsı görünüyor. Kin'emon'un kılıcını yakma tekniği de vardı, onu da almış. En alt panelde ve sonraki sayfada Kin'emon yaparken görebilirsin.

Eyvallah. Efekt de, alev efektiymiş zaten:
"Bo" efekti kullanılmış. Açıklamalardan en çok uyanı ateş gibi görünüyor.
Ryuma'ya yaptığı saldırının da aynısı. Saldırı isminde de ''alev'' geçiyor. O zaman; Ryuma'yı, Zoro'nun yaktığını söyleyebilir miyiz?
 
adam mazoşist resmen dayak yemekten hoşlanıyor tek derdi kesilmemek kesmeyin adamı kaido = kum torbası içindeki kumlar dökülmesin diyede kesilmekten korkuyor bir :D
 
Bu bölümlerde yonko'ları küçümseyenleri anlayamıyorum.

Kaido: Ada uçururken, kasıtlı olarak en güçsüz formunda dövüşüyor ve darbeleri bilerek alıyor. Bir ton G4 darbesi, kılıç darbesi, 9 kından kalan darbeler, Gamma Knife, Kid'in saldırıları... Görünüşe göre adamda hala çizik bile yok. Adamın olması gerektiği gibi, saldırıyı dodgelaması bile ankette Zoro'ya oy yağdırmaya yetmiş. Bu şekilde pervasızca dövüşüp şu an bu kadar sağlam durabilecek karakter One Piece'de zor bulunur.
Big Mom: Hala çizik bile almadı. Üstüne saldırılarının yıkıcılığının haddi hesabı yok. Zoro'nun saldırısının farkını uzaktan fark edip, Kaido'yu uyaracak kadar durumun farkında. Kesinlikle tüm gücünü de kullanmıyor.

Bir de novalara bakıyorum, şu an hala beş kişi (ki bunlardan biri meyvesi çoklu dövüşlerde çok tehlikeli olan Law), iki tane ciddi olmayan yonko'ya ciddi hasar veremediler. Yok killer şunu yapmış, yok Zoro saldırıyı savuşturtmak zorunda kalmış vs. bana çok boş geliyor.
 
Kaido Cp-9'da dayak yiyip doriki ölçen eleman gibi.

İnşallah kendisine yapılan saldırıların güç seviyelerine göre dönüş yapmaz. Yoksa dünyada ki tüm doktorlar toplansa Zoro'yu o tür bir saldırıdan sağ çıkartmaları zor.
 
Killer'ı küçümseyen bir tayfa vardı.Umarım bu bölümden sonra ne kadar yanılmış olduklarını anlayabilirler.Kid nasıl ki Luffy'ye neredeyse denk gelebilecek bir güçteyse,Killer'ın da kaptanının yanına yakışır bir gücü var :gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık