Aksine mutlu bile olduk. Neticede Killer'ın yükselmesi demek Sanji'nin yükselmesi demek^^ Bir yerlerden tanıdık geliyor mu?Sanji, Killer'ı kötürüm bırakan diyenler üzülmüş müdür acaba?
Aksine mutlu bile olduk. Neticede Killer'ın yükselmesi demek Sanji'nin yükselmesi demek^^ Bir yerlerden tanıdık geliyor mu?Sanji, Killer'ı kötürüm bırakan diyenler üzülmüş müdür acaba?
Sanji rüyasında bile yenemez onu.Aksine mutlu bile olduk. Neticede Killer'ın yükselmesi demek Sanji'nin yükselmesi demek^^ Bir yerlerden tanıdık geliyor mu?
Üzülmedim. Sanji yükseldi gözümde...Sanji, Killer'ı kötürüm bırakan diyenler üzülmüş müdür acaba?
Anlamadım ya ?Ronaldo Messi benzetmesi...
Kong Rifle ve Gamma Knife çok iyi teknikler gerçekten. Bu ikisinin yanında, seyircinin yaptığı devede kulak bile değil.Seyirci bunları yapabilir mi?
Daha önce muhabbeti geçmişti aslında. Ben yakalamadım yani.Oha, çok iyi yakalamışsın. Gerçi Zoro'daki samuray ruhunu gören Ryuma'nın gönlü alev almıştı çoktan
En önden yonkou savaşını izliyor herkese nasip olmaz.Killer orada herifin içine dubstep çalmış.
Law içini kızartmış.
Zoro, Linlin'i bağırta bağırta bir bıraktı.
Luffy desen zaten ağzını yüzünü kırdı Kaido'nun...
Kid ne yapıyor? Göbeğini kaşıyor.
Bu kılıçtan çıkan hakiyse Zoro gitsin Roger ile falan kılıç tokuştursunBu kılıçtan çıkanlar haki mi yoksa alev mi? Hala çözemedim.
Fikri olan var mı?