o çatıdan inmeden bitmeyecek bu durumUlan herkes yerlerde, Luffy ayakta ama gel gör ki oylar Zoro'ya Yok arkadaş bu Zorocular iflah olmaz
o çatıdan inmeden bitmeyecek bu durumUlan herkes yerlerde, Luffy ayakta ama gel gör ki oylar Zoro'ya Yok arkadaş bu Zorocular iflah olmaz
İleri bölümlerle alakası var bunun. Oden'in yarayı Luffy değil, Zoro açacak...Ulan herkes yerlerde, Luffy ayakta ama gel gör ki oylar Zoro'ya Yok arkadaş bu Zorocular iflah olmaz
Öyle. O taşanların ne olduğunu merak ettim sadece. Efektler var, belki o efektlerden çözen olur.
Beklediğim buydu işte. Eyvallah."Bo" efekti kullanılmış. Açıklamalardan en çok uyanı ateş gibi görünüyor.
Şu an seri bitmişti seriKatılıyorum...
Pekii bizim kızanlara Oden baskılı tisört giydirsek şu ana kadar arc bitmiş miydi sence?
Ateştir. Kaido'nun kestiği saldırısından almıştır.Bu kılıçtan çıkanlar haki mi yoksa alev mi? Hala çözemedim.
Fikri olan var mı?
Yanda yazan efekt, ateş efektiymiş zaten.Ateştir. Kaido'nun kestiği saldırısından almıştır.
Bu şekilde bir yanan bir ateşin içinden geçerek daha önce de ateşli saldırı yapmıştı. Little Garden Arc'ın da Mr.3'ün ateşini kullanarak Mr.5 kesmişti ateşli saldırı ile.