Cidden ha tek yaptığı hurdalarla vurmak.O değil de Kid’in savaş stili çok dandik lan. Böyle vasat bir şey beklemiyordum.
Cidden ha tek yaptığı hurdalarla vurmak.O değil de Kid’in savaş stili çok dandik lan. Böyle vasat bir şey beklemiyordum.
Bence ölürdü o yüzden Zoro o kadar küçük parçalara ayırsın diyorum rastgele savuruşlarla. Neyse boş ver hocam vallaha önemsiz bir konu.Pica çok küçük bir taşın içindeyken bile istediği gibi dışarı çıkabiliyor mu ? Söyle söyliyim , Zoro Pica'nın içinde olduğu taşı öyle bi kessin ki, bu taş Zoro'nun avucunun içine sığacak kadar küçük bir duruma gelsin. Pica, o avuç içi kadar olan taştan istediği gibi dışarı çıkabilir mi ? taşın içinde hapsolur mu ? Ya da taşın içinde de olsa çoktan ölmüş müdür ?
Daha power up değil diye mi düşünüyorsun yoksa?Tartışıldıysa görmedim.
Kaido Enma'dan Oden'in aurasını hissediyor.Galiba bu kılıç karartma olayı hakini kalıcı olarak kılıca bastığın zaman oluyor.Enma özel bir kılıç desek demekki baya bir sömürüp depolamış Oden'in hakisini.O açıdan içinde hala Oden'den yuttuğu haki var anlaşılan.
Eğer böyleyse üzülerek power up diyeceğim.Çünkü Zoro'dan kendi hakisini çekmesinin yanında eskiden depoladığından da vuruyor saldırıda.Yada bu işin içinde başka birşey var kılıç karartmayla ilgili.Kaido'nun Oden hissetmesi havada kalıyor öbür türlü.
Tüm kılıçlar, eski kullanıcılarının ruhlarını barındırıyormuş içinde. Enma'ya özel bir şey değil yani. Kaido, Oden ile bizzat savaştığı ve o kılıçla yaralandığı için hissetmiştir muhtemelen.Tartışıldıysa görmedim.
Kaido Enma'dan Oden'in aurasını hissediyor.Galiba bu kılıç karartma olayı hakini kalıcı olarak kılıca bastığın zaman oluyor.Enma özel bir kılıç desek demekki baya bir sömürüp depolamış Oden'in hakisini.O açıdan içinde hala Oden'den yuttuğu haki var anlaşılan.
Eğer böyleyse üzülerek power up diyeceğim.Çünkü Zoro'dan kendi hakisini çekmesinin yanında eskiden depoladığından da vuruyor saldırıda.Yada bu işin içinde başka birşey var kılıç karartmayla ilgili.Kaido'nun Oden hissetmesi havada kalıyor öbür türlü.
Daha power up değil diye mi düşünüyorsun yoksa?
Artık ne olduğunu bilmiyorum.Bir açıklansa rahat edeceğiz.Ruh mu aura mı haki mi ne var da Kaido Oden'i hissediyor.Bunun cevabına göre durum şekillenecek.Tüm kılıçlar, eski kullanıcılarının ruhlarını barındırıyormuş içinde. Enma'ya özel bir şey değil yani. Kaido, Oden ile bizzat savaştığı ve o kılıçla yaralandığı için hissetmiştir muhtemelen.
Kılıcın güç artışı sağladığı bariz bence. Zoro kendisi söyledi zaten. Ne derece etkili olduğu tartışılabilir.Artık ne olduğunu bilmiyorum.Bir açıklansa rahat edeceğiz.Ruh mu aura mı haki mi ne var da Kaido Oden'i hissediyor.Bunun cevabına göre durum şekillenecek.
Power up demek için ruh durumuna gerek yok. Bu kılıç Zoro'ya kendi çabası ile bir anda ulaşamayacağı saldırı gücü vesaire veriyor mu? Evet. Tartışma bitmiştir bana göre. Sonrası biraz art niyete giriyor şahsımca.Artık ne olduğunu bilmiyorum.Bir açıklansa rahat edeceğiz.Ruh mu aura mı haki mi ne var da Kaido Oden'i hissediyor.Bunun cevabına göre durum şekillenecek.