@Alpamis Eline sağlık
. Beğeni attım ama sonrasında bi sorun oldu... Yıldırıldım sandım ama internetimdeymiş sorun
.
Doğrudur :d
Bu ejdere karşı haki kullanıyor mu emin değilim. Gerçi haki kullanmak için elinin, kolunun kararmasına gerek yok değil mi :d
Şu sayfada kestiği bayağı büyük ama yine teknik adı kullanmıyor.
Kaçmasının sebebini Pica söylüyor zaten. "Gücümü nasıl kullandığımı öğrenmiş olabilirsin ama bu beni yenmen için yetmez." diyor. Henüz nasıl yeneceğini bilmediği birine karşı mecbur kalmadığı sürece neden saldırı yapsın ki ?
Eforsuzca kesmiyor ama saatlerce bunları kesmeye devam edebilir. Çok fazla güç harcadığını sanmıyorum. Alnında çıkan öfke damarından bunu anladım
. "Beni böyle boş şeylerle oyalama." diyor resmen.
Bak işte ben de bundan bahsediyorum. Tek kılıç stili de olsa, durum ne olursa olsun teknik kullandığı zaman adını söylüyor.
Bu parçayı keserken bayağı bir güç harcadığı anlaşılıyor. Bunu "... Sanzen Sekai" tekniğini ve haki kullanmasından anlayabiliyorum zaten. :|
Bak bu iki sayfada hiç teknik ismi kullanmıyor. Ne durumda olursa olsun kullandığı tekniğin adını söyleyen Zoro'nun burada teknik adı söylememesi beni, "Teknik kullanmıyor herhalde... " diye düşünmeye itiyor. Ama Sanzen Sekai kullanarak kestiği parçadan daha büyük bir parçayı tekniksiz kesmesi çok saçma geliyor. Orası ayrı
"Ama hala hesap yapıyor" çünkü boş taş kesmenin faydası yok. Rakibinin gücünün arkasındaki sırrı çözdü. İnsan bedenini kullanmak zorunda bırakacak ve işini bitirecek.
Pica'dan dışarı çıkmasını istemiyor, Pica, dışarı çıkmaya mecbur kalıyor. Çıkmasa taşın içinde geberecek belli ki. Taşın içinde ölmeyeceğinden emin olsa zaten çıkmazdı.
Zoro da tıpkı Mihawk gibi
bütün gücünü sarf etmeden, sadece kılıç sallamayla büyük yerler kesebiliyordu... Enma gelince ona da gerek kalmadı "Enma" diyor, Enma kesiyor zaten