Zoro vs Kizaru kılıç dövüşü ne olur başkan?Zoro'nun diğer eline de Ame no Habakiri'yi versinler.
Işıkta Kizaru alır, meyvesiz normal kılıçta Zoro alır diye düşünüyorum?Zoro vs Kizaru kılıç dövüşü ne olur başkan?
Adamını gözünün önünde yıldırıma soktu suya çamaşır sokar gibi. Kaptan Luffy kızmayacak da kim kızacak?Big Mom dan Zoro sağlam hasar mı yedi ? Luffy neden tribe girdi orada?
Kendi kılıcı yav ışık kılıcı. Ray zor baş ediyordu onla, Luffy'lere yardım edemedi hatta Kizaru'yu tutacak diye. Bence de Kizaru alır şu an kılıç duellosunda Zoro'yu.Işıkta Kizaru alır, meyvesiz normal kılıçta Zoro alır diye düşünüyorum?
Zoro Rayleigh etmemiştir daha.
Kimse bahsetmemiş de ondan şeettim bayağı kan revanAdamını gözünün önünde yıldırıma soktu suya çamaşır sokar gibi. Kaptan Luffy kızmayacak da kim kızacak?
Luffy yine geleceği göremedi, Zoro'yu kurtarması lazımdı orada.Adamını gözünün önünde yıldırıma soktu suya çamaşır sokar gibi. Kaptan Luffy kızmayacak da kim kızacak?
İhtiyaç duymuyor. Ya da hepsini bir arada kullanacak kadar komplike olmadı. Aslında düşününce cidden zor iş. Hem koka kullanıp G4 de duruyor. Hem yeni haki teknigi kullanıp Kaido'ya hasar verme gayretinde. Hem de geleceği görmesi zor olur herhalde?Luffy yine geleceği göremedi, Zoro'yu kurtarması lazımdı orada.
Aslında onu kolay açıklar. Birine odaklanıyordu, o yüzden diğerini göremedi falan der.:/ Bakalım esas dövüşe geçince Oda hatırlar belki Luffy'nin böyle gücü vardı diye.İhtiyaç duymuyor. Ya da hepsini bir arada kullanacak kadar komplike olmadı. Aslında düşününce cidden zor iş. Hem koka kullanıp G4 de duruyor. Hem yeni haki teknigi kullanıp Kaido'ya hasar verme gayretinde. Hem de geleceği görmesi zor olur herhalde?