Smile yedikten sonra bu adamı daha da sevmeye başladım ben. Tepkileri vs de komikleşti.Kid ve Zoro olayın farkına vardılar bile. Hakinin ne olduğunu biliyorlar az çok sanırım. Law belki Gamma Knife ile iş görür. Killer da güler işte. Fafafa.

Smile yedikten sonra bu adamı daha da sevmeye başladım ben. Tepkileri vs de komikleşti.Kid ve Zoro olayın farkına vardılar bile. Hakinin ne olduğunu biliyorlar az çok sanırım. Law belki Gamma Knife ile iş görür. Killer da güler işte. Fafafa.
Zoro'nun bilmesine gerek yok.Enma biliyor çünkü janjanları.@Roronoa Zoro
Sen ne düşünüyon Zoro'nun tepkisinden janjanli vol 1 de bilmiyor gibi mi duruyor?
O değil Luffy vol 1 mi kullandı vol 2 mi?
Oda aynısı değil miLuffy deki içten patlatmayı bilmezlerin gerek yok. Kınlardakini bilseler yetiyor zaten.
O değil vol 1 vol 2 deniliyordu da Luffy vol 1 mi kullandı vol 2 mi?Zoro'nun bilmesine gerek yok.Enma biliyor çünkü janjanları.Kıskanma fazla xD
Luffy savaş esnasın da geleceği görmeyi ögrenmişken zoro ve diğerleri de ryou'yu ögreneblir benceZoro,Kid,Law,Killer : Luffy nasıl yapıyorsun oni?
Luffy : Haki basarken bir yandan da r1'e basılı tutun kankalar
Kordine savaşırlarsa pek gerek kalmaz diğerlerinin bilmesine (yenerler demiyorum) law meyvesinden dolayı ihtiyacı yok zoru bildiğim kadarıyla enma ryou haki etkisi olarak yansıtıyo bi yerde görmüştüm kid baya bi hurda topladı savunmada ve zırhı düştüğü zaman saldırı odaklı kullanabilir killer ne yapar emin değilimSormuştum tekrar soruyorum. Luffy dışında Ryoudan habersiz bu dörtlü ne işe yarayacak. Savaş içerisinde mi öğrenecekler ?
1 kullanmış olabilir ama öyle de çok saçma oluyor.Amiraller idam etseydi o zaman Kaido'yu kaç kez yakalanmış.Oda ne yaptığını kendi biliyor mu emin değilim.O değil vol 1 vol 2 deniliyordu da Luffy vol 1 mi kullandı vol 2 mi?
Hayır değil. Hyo kendi içten patlatma çok ayrı bir seviye diyor. Muhtemelen geleceği görme gibi herkes yapamıyor. Yani normal b. Haki vol1, kınların bildiği vol2, içten patlatma da vol3 oluyor.Oda aynısı değil miben ilerisinin de ilerisi var muhabbetine karşıyım. Senin silahlanman A sertliğindedir. Diğerinin silahlanması C sertliğindedir. A ve C ryou öğrenir. Birisi Kaido'yu çığırtır öbürü Saplasada kayda değer yara bırakamadın olur...