Bir de o var değil mi?Adayı taşıyom ondan gucüm yuzde 10 senaryosu yalanmı çıktı şimdi ?Ne gzl sevinmiştim be
Peki bu mesaj ne zaman atılmış ona göre bekleyeceğiz. Şimdi ise yatar uyurum. 4 saat beklenilmez.Onaylanmamış ama WG'de şöyle bir şey söylenmiş:
Some guy somewhere said TCB received scanned images and are working on Translations. Chapter will be out in four hours.
2 dakika önce atılmış. Onaylanmayan bir bilgi olduğu için onay alıp/almama durumu var. Size kalmış.Peki bu mesaj ne zaman atılmış ona göre bekleyeceğiz. Şimdi ise yatar uyurum. 4 saat beklenilmez.
Red Roc koydu kendini unuttu Kaido Luffy'nin arkasında gölgeler görmeye başladı. Büyük ihtimal Luffy deneme amaçlı bu sefer Kong Gun'a yeni hakisinden koymadı.Shanks gelecek.başka yolu yok. Beşi biden saldırdığı halde en fazla cizik atabildikller onu da zoro ve killer yaptı. Beşi birden kaido ile baş edemezken bm'yi nasıl aradan cıkaracaklar power up'la cözülmez bu iş bana öyle geliyor.
Reis zarar verememe gibi bir durum yok. Luffy G3 le kan aldı. G4 le neler yapmaz. Law'ın gamma sı, zoro'nun ashurası derken zarar olur baya. Kid'i de bir şekilde güçlendirmesi gerek oda'nın. :/Shanks gelecek.başka yolu yok. Beşi biden saldırdığı halde en fazla cizik atabildikller onu da zoro ve killer yaptı. Beşi birden kaido ile baş edemezken bm'yi nasıl aradan cıkaracaklar power up'la cözülmez bu iş bana öyle geliyor.
Olabilir bölüm cıksin anlarız. bu yeni haki'yi zoro kid law ve killer'in da ögrenmesi lazım belki luffy temelini acıklar ve diğerleri savaş esnasın da yapmaya calışir.Red Roc koydu kendini unuttu Kaido Luffy'nin arkasında gölgeler görmeye başladı. Büyük ihtimal Luffy deneme amaçlı bu sefer Kong Gun'a yeni hakisinden koymadı.