Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahne büyük ihtimalle senin söylediğin gibi hatta devamında Zoro'ya söverler de. Yüzlerinin yakınına ateş geldiği için böyle tepki vermeleri de çok doğal ama çizim tarzı leş be dostum. Sıkıntı o yani.
Oda bu absürt ifadeleri daha sık deneyecek artık belli ki. Alışmak lazım. Robin'i ilk gördüğümde ben de sövmüştüm ama WB ile Oden'den sonra artık takmamaya başladım. Sahne güzelse güler geçerim.
Çekilin demiştir Zoro, ben keserim sonra kesmiş diğerlerine doğru ateşler gidince de o ifadeyi takınmışlar. Bigmom saldırıyı yapma şekline de göstermiş olabilirler. Çok önemli bir şey yok hala ben göremedim bir sahneler düşsün.
Muhtemelen öyledir. Bölümün diğer sahnelerini çok merak ediyorum. Seçip attıkları sahneye kıyasla diğerleri nasıl acaba?
 
Robin gibi ketum ruhsuz birisine bile yaptırıyor ya bunu. Daha Kaidoya da yapacak
Robin tayfaya katıldığï günden bu yana o eski ciddiyetinden biraz ödün verdiğini gördüm aslında Tayfa onu biraz da değiştirmiş, bu gibi ifadeye açık bir hale getirmişti. Robin'e de tepki gösterdim ama bu kadar da ters yüz olmuştum.

Dostum biz bu Allah'ın belası ifadeyi Robin'de gördük yahu. Kid kim Law kim yemişim onların ciddiyetini karakterini. Oda'nın sınırı yok
Robin'i de normal karşılamasam da onun biraz değiştiği söylenebilir. Alabasta'da ki Robin olsa tamam diyebilirim ama Zou'dan sonra baya bir neşeli bir hale geldi.(eski ciddiyetini korusa da)Biliyoruz sonuçta Law her allahın günü somurtan, hiç güldüğünü hatırlamadığım karakter. Kid'de aynı şekilde o da ciddi bir yüz ifadesi hiç eksik olmazdı. Baya şaşırdım.
 
Tüm bölüm mü bu savaş üzerine? Yok mu sarışın şeyler?
1001 Zoro dedik geldi. Sanji Zoro'dan sonra geldiği için 1002 de de görebiliriz. Onunla özdeşleşen 1003'de de. Veya tayfaya katılma sırası olarak 1005'de de. Ama ne zaman görürsek görelim. Oda ya Sanji'yi gömecek ya da hem övdürüp hem gömdürecek.


Komik sahne çizsin, ona bir şey denmez zaten. Ama karşında iki tane imparator var lan. Bunların şu an k.ç.ndan ter değil, şelale akması lazım ama adamlar güle oynaya takılıyorlar. Bir de yine madara olan Big Mom. Yazık diyorum artık. Kendi eserine bu kadar ihanet eden az kişi vardır.
Büyük ihtimalle Zoro ateşi bölünce bunlar şaşırdılar ve tam o an kendilerine doğru yönelen ateşten kıl payı kafalarını içeri gömüp kurtuldular. Ama her halükarda saçma sapan ve gereksiz paneller. Belki Japonlar komik buluyordur bilmiyorum. Ben Oden ve WB dışında diğerlerini komik bulmadım. Mide bulandırıcı buldum hatta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 52)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık